Khloe Kardashian bučiniu patvirtino savo romaną su krepšininku Tristanu Thompsonu

Realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian (32 m.) patvirtino nuo šio mėnesio pradžios sklandžiusius gandus apie savo romaną su NBA krepšininku Tristanu Thompsonu (25 m.).
Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas / Vida Press nuotr.

Kelias pastarąsias savaites greta Khloe Kardashian buvo matyti Klivlando „Cavaliers“ klube žaidžiantis krepšininkas, tačiau savo santykių statuso jaunesnioji Kim Kardashian sesuo ir žinomas sportininkas komentuoti neskubėjo.

Tačiau ir slėpti savo naujo romano Khloe Kardashian nemato reikalo: ji su naujuoju draugu nesislapstydama lankosi vakarėliuose ir kartu atostogauja, o visas kam nors dar kilusias abejones dėl jų santykių rimtumo išsklaidė per „Snapchat“ programėlę užfiksuotas jų bučinys.

Kelios dienos po to, Khloe Kardashian kartu su Tristanu Thompsonu pirmą kartą kaip pora dalyvavo viešame renginyje Majamyje ir mielai pozavo fotografams.

Vida Press nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
Vida Press nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Liepą oficialiai nutraukta Khloe Kardashian ir kito NBA krepšininko Lamaro Odomo santuoka. Pora skirtingais keliais pasuko dar 2013 metais, tačiau skyrybų formalumai gerokai užsitęsė, o po to, kai Lamaras Odomas 2015 metų spalį po narkotikų perdozavimo atsidūrė ant mirties slenksčio, skyrybos net buvo laikinai pristabdytos. Vis tik kai krepšininko sveikata pagerėjo, Khloe Kardashian nusprendė galutinai nutraukti savo ryšius su juo.

Kol skyrėsi su Lamaru Odomu, Khloe Kardashian buvo užmezgusi romaną su dar kitu krepšininku Jamesu Hardenu, tačiau jų santykiai nutrūko, kai Khloe teko rūpintis sutuoktinio sveikata ir reabilitacija – laiko draugystėms tuo metu paprasčiausiai nebeliko.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Khloe Kardashian ir Lamaras Odomas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Khloe Kardashian ir Lamaras Odomas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius