-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Khloe Kardashian susitaikė su tuo, kad be medikų įsikišimo kūdikio nesusilauks

Khloe Kardashian šeimos norėjo anksčiau nei jos seserys, jauniausia iš garsiosios Kardashian trijulės pirmoji ir ištekėjo. Tačiau likimas sudėliojo taip, kad Kourtney augina jau du vaikus, o Kim netrukus susilauks pirmagimio.
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Naujame Didžiosios Britanijos „Cosmopolitan“ numeryje jaunėlė Kardashian teigia, kad jau seniai susitaikė su mintimi, jog pastoti jai taip lengvai nepavyks.

„Aš norėjau, kad viskas būtų paprasta: sugalvojame susilaukti mažylio ir tai tiesiog įvyksta. Kourtney taip nutiko. Tikėjausi, kad ir man taip bus, – pasakojo 28-erių realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ žvaigždė. – Tačiau jau susitaikiau, kad man taip paprasta nebus. Norėdama pastoti, aš turėsiu vartoti hormonus. Noriu susilaukti vaiko, tačiau nejaučiu būtinybės tai padaryti tuojau pat.“

Kai vyresnioji Khloe sesuo Kim pranešė, kad su mylimuoju Kanye Westu laukiasi kūdikio, visų akys pakrypo į Khloe – ji seniai tvirtino, kad su vyru krepšininku Lamaru Odomu labai nori susilaukti kūdikio, bet jiems vis nepavyksta. O štai gana trumpai padraugavę Kim ir Kanye jau ruošiasi tapti tėvais. Tačiau Khloe kalbas apie tai, kad ji pavydi savo seserims, vadina didžiausia kvailyste – priešingai, ji labai laukia, kad gims dar vienas sūnėnas ar dukterėčia.

„Kanye puikiai žino, kaip reikia elgtis su Kim, – apie savo sesers santykius kalbėjo Khloe. – Kadangi mes jį jau taip seniai pažįstame, jis nebijo kreiptis į mus patarimo, ką padovanoti jai gimtadienio proga. Man tai patinka. Jeigu jau esi su vienu iš mūsų, vadinasi, esi su mumis visais.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius