-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kieferis Sutherlandas po 25 metų prabilo apie nutrauktas sužadėtuves su Julia Roberts

Daug kas jau tikriausiai pamiršo, o jaunoji karta gal net nežinojo, kad dešimtojo dešimtmečio pradžioje Holivudo žvaigždės Julia Roberts (48 m.) ir Kieferis Sutherlandas (49 m.) buvo susižadėję, o aktorė atšaukė vestuves likus vos kelioms dienoms iki suplanuotos ceremonijos.
Kieferis Sutherlandas ir Julia Roberts (1990 m.)
Kieferis Sutherlandas ir Julia Roberts (1990 m.) / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Julia Roberts

Praėjus 25 metams ir užgijus visoms žaizdoms, prieš pat vestuves paliktas Kieferis Sutherlandas prabilo apie tuo metu pramogų pasaulį sukrėtusias skyrybas.

„Aš manau, kad ji buvo realistė galvodama apie save ir tai, manau, buvo žymiai geriau, – „People“ sakė Kieferis Sutherlandas. – Manau, sunku paaiškinti spaudimą, kurį jautėme. Mudu buvome jauni ir abu buvome labai įsimylėję, tad nusprendėme, kad norime susituokti.“

Žmonės.lt primena, kad Julia Roberts ir Kieferis Sutherlandas susipažino filmuodamiesi 1990-ųjų filme „Flatliners“, kuomet jiems buvo atitinkamai 23 ir 24 metai. ​Maždaug tuo pačiu metu kino teatrus pasiekė „Graži moteris“ ir Julia Roberts it kometa įsiveržė į Holivudo olimpą – ją dievino visas pasaulis. Tačiau Julia Roberts atšaukė vestuves likus vos trims dienoms iki 1991-ųjų birželį suplanuotos ceremonijos.

Vida Press nuotr./Kieferis Sutherlandas ir Julia Roberts filme „Flatliners“ (1990 m.)
Vida Press nuotr./Kieferis Sutherlandas ir Julia Roberts filme „Flatliners“ (1990 m.)

„(Tuo metu) ji be abejonės buvo pati garsiausia pasaulio moteris ir tos vestuvės, kurios turėjo vykti tik tarp mūsų, virto kažkuo didžiuliu, – prisiminimais dalijosi aktorius. – Ir tada, vidury visos tos psichozės, ji išdrįso tai padaryti (išsiskirti, – red. past.) – galiausiai tai nebuvo tai, ko ji norėjo. Ir aš manau, kad jai prireikė labai daug drąsos, esant tokiai situacijai, pajėgti pasakyti „aš negaliu šito padaryti. Ir aš iš viso pasitraukiu.“

Praėjus metams po skyrybų su Kieferiu Sutherlandu, Julia Roberts ištekėjo už kantri dainininko Lyle'o Lovetto, tačiau jų santuoka truko vos dvejus metus. 2000-aisiais Julia Roberts susipažino su operatoriumi Danieliu Moderiu, su kuriuo susituokė 2002-ųjų liepą. Pora kartu gyvena ligi šiolei ir augina tris vaikus – dvynius Hazel ir Finną (12 m.) bei jaunėlį Henry (9 m.).

Tuo tarpu Kieferis Sutherlandas, kuris prieš susipažindamas su Julia Roberts kartą jau buvo vedęs ir turėjo dukrą Sarah, 1996-aisiais antrą kartą vedė, tačiau ir ši jo santuoka gyvavo vos porą metų.

Vida Press nuotr./Kieferis Sutherlandas ir Julia Roberts (1991 m.)
Vida Press nuotr./Kieferis Sutherlandas ir Julia Roberts (1991 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius