Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kim Kardashian galvoja apie trečią vaiką, tačiau pati gimdyti nebenori: domisi surogatine motinyste

Du vaikus auginantys Kim Kardashian (36 m.) ir Kanye Westas (39 m.) norėtų dar vienos atžalos, tačiau dėl per abu nėštumus kamavusių sveikatos problemų Kim gimdyti nebenori. Sutuoktiniai domisi alternatyvomis, kurių viena – surogatinė motinystė.
Kanye Westas ir Kim Kardashian su vaikais Saintu ir North
Kanye Westas ir Kim Kardashian su vaikais Saintu ir North / Vida Press nuotr.

Kim Kardashian niekada neslėpė, kad nėštumas jai nebuvo maloni patirtis, kaip kitoms moterims. O ir pernai gruodį pagimdžius sūnų Saintą medikai Kim įspėjo, kad jeigu ryžtųsi išnešioti dar vieną vaiką, ji rimtai rizikuotų savo pačios gyvybe.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian apimtimis pralenkti bandanti Eudoxie Yao tikina turinti didžiausią užpakalį Afrikoje

Tačiau tai, kad pati pastoti ir gimdyti nebeketina, dar nereiškia, kad vaikų daugiau turėti ji nebeketina.

Per Kim šeimos realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ buvo parodytas epizodas, kuriame ji savo seserims sako „norinti pasidomėti surogatine motinyste“, mat su vyru nori trečio vaiko.

15min primena, kad Kim Kardashian ir Kanye Westas augina trejų metų dukrą North ir gruodžio pradžioje pirmąjį gimtadienį atšventusį sūnų Saintą.

Nors pastaruoju metu garsenybių šeimą kamuoja problemos – spalį Kim Kardashian per ginkluotą užpuolimą buvo apiplėšta Paryžiuje, o Kanye Westas prieš porą savaičių dėl išsekimo atšaukė koncertinį turą ir buvo paguldytas į ligoninę, – tačiau tai neigiamos įtakos jų santykiams nepadarė, o priešingai – dar labiau suartino.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su dukra North Kuboje
Vida Press nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su dukra North Kuboje

Nors šių įvykių fone ne kartą pasirodė pranešimų, kad pora – ant skyrybų slenksčio, tačiau Kim artimi žmonės tikina, kad tai – pramanai. Štai geriausias jos draugas Jonathanas Chebanas sakė, kad jie tik juokiasi iš tokių gandų.

„Buvo istorijų apie skyrybas ir aš ką tik kalbėjau telefonu su jais, – ET sakė Jonathanas Chebanas. – Tiek jie, tiek aš (iš to) pasijuokėme. Man tai tik pokštas, aš iš viso to juokiuosi. Esu tikras, kad ir jie juokiasi.“

Vida Press nuotr./Kim Kardashian su vaikais North ir Saintu
Vida Press nuotr./Kim Kardashian su vaikais North ir Saintu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius