-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kim Kardashian naujame realybės šou pasikeitė neatpažįstamai

Kim Kardashian visada ir visur atrodo nepriekaištingai ir savo išvaizdai skiria ypač daug dėmesio. Todėl neįtikėtina jos transformacija naujame realybės šou „Celebrities Undercover“ nustebino net jos artimuosius, kurie pasikeitusios Kim negalėjo pažinti.
Kim Kardashian laidoje „Celebrities Undercover“
Kim Kardashian laidoje „Celebrities Undercover“ / Stop kadras

Pirmoji naujo realybės šou „Celebrities Undercover“ serija buvo parodyta šią savaitę, o joje kardinaliems išvaizdos pokyčiams pasiryžo Kim Kardashian.

33-ejų gražuolei buvo įtaisyti netikri dantys, nė iš tolo neprimenantys holivudinės šypsenos, jos veido forma ir oda buvo pakoreguoti specialiu protezu, o galvą puošė didžiulis smulkių garbanų perukas.

Taip pasikeitusi Kim Kardashian, pasivadinusi Cynthia, dalyvavo darbo pokalbyje, kurio metu neva buvo ieškoma nauja asistentė būtent jai. Kim Kardashian pokalbyje dalyvavo kartu su trimis savo gerbėjomis ir turėjo progą patikrinti jų ištikimybę.

Štai pokalbyje pasirodžiusi netikra Kim Kardashian asistentė merginoms pasakė, kad Kim į pokalbį vėluoja, nes praleido naktį su reperiu Eminemu. Po kurio laiko prie merginų prisistatė netikras reporteris, kuris joms pasiūlė 5 tūkst. JAV dolerių už tai, kad jos patvirtintų, jog Kim tikrai permiegojo su Eminemu. Visos merginos pasirodė esančios ištikimos ir nesutiko to padaryti. Dar vienas išbandymas jų laukė, kai merginoms buvo pasiūlytos atkeliavusios dovanos Kim – ji esą vis tiek nesužinos, kad kažkas jai kažką siuntė, tai merginos galinčios pasiimti dovanas sau. Jos vėlgi atsisakė elgtis nesąžiningai ir nenorėjo pasiimti Kim skirtų dovanų.

Po sėkmingai išlaikytų išbandymų Kim nusiėmė peruką ir atskleidė, kas iš tikrųjų esanti.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius