Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian buvęs vyras tyčiojosi iš jos didelio užpakalio

„Tekėjau iš didelės meilės. Labai atsiprašau gerbėjų, kuriuos nuvyliau, – tokiais žodžiais Kim (31) palydėjo paskelbtą pranešimą apie savo santuokos griūtį. – Šiuos santykius vertėjo nutraukti prieš žengiant prie altoriaus. Labai norėjau šeimos, vaikų, tačiau paskubėjau...“
Kim Kardashian
Kim Kardashian / AOP nuotr.

Realybės šou žvaigždės ir krepšininko Kriso Humphrieso (26) santuokai tetrukus 72 dienas, imta garsiai kalbėti, kad vestuvės tebuvo būdas pasireklamuoti ir pasipelnyti – už išskirtines šventės nuotraukas ir galimybę filmuoti ceremoniją įvairios žiniasklaidos priemonės porelei sumokėjo nemenką sumelę. Tačiau prieš keletą dienų viešumoje pasirodė dar negirdėtų versijų. Vienas žurnalas teigia, neva krepšininkas įžeidinėjo ir tyčiojosi iš savo žmonos, todėl ji nusprendė paduoti skyrybų prašymą.

„Krisas prie svetimų žmonių savo žmoną vadindavo stora ir kvaila. „Pažiūrėk, koks milžiniškas tavo užpakalis“, – tokie būdavo jo žodžiai. Jis nuolat kartojo, kad Kim neturi talento, todėl jos šlovė ilgai nesitęs. Manau, Krisas jautėsi nejaukiai turėdamas už save populiaresnę ir daugiau uždirbančią žmoną, todėl stengėsi ją niekinti“, – teigia šaltinis. Be to, Krisas neva visiems draugams pasakojo, kad jo žmonos užpakalis yra „netikras, padidintas chirurginėmis priemonėmis“, ir buvo ne kartą pastebėtas naktiniame klube kitų moterų draugijoje.

Nors K.Kardashian vyras neigia bet kokius kaltinimus, pripažįsta, kad jų santuokinis gyvenimas nebuvo tobulas. Iš pradžių pareiškęs, kad nepasirašys skyrybų dokumentų, kol žmona jam neatlygins nuostolių už patirtą didžiulę moralinę žalą, Krisas galiausiai persigalvojo. „Tiesiog kurį laiką jaučiausi įžeistas ir prislėgtas, negalėjau blaiviai mąstyti“, – sako krepšininkas.

Pora buvo pasirašiusi ikivedybinę sutartį, todėl abi pusės išsaugos savo turtą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius