-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kirkorovas atsiprašė režisierės Jablokovos, kuri kaltina Rusijos popscenos žvaigždę sumušimu

Viena garsiausių Rusijos popmuzikos scenos žvaigždžių Filipas Kirkorovas atsiprašė muzikos premijos „Auksinis gramofonas 2010“ režisierės Marinos Jablokovos, kuri teigia, kad atlikėjas ją sumušė.
Filipas Kirkorovas
Filipas Kirkorovas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Deja, aš priverstas kalbėti apie tai,  ką daug laiko bijojau pripažinti sau. Tikriausiai rimtai sergu“, – sakoma pranešime, paskelbtame oficialiame F.Kirkorovo tinklalapyje.

„Du kartus per metus mane ištinka rimti priepuoliai, per kuriuos aš nesuprantu, ką darau, ir paskui nieko neatsimenu. Pats tuo esu pasibaisėjęs. Ir tik dabar suprantu, kad man reikia rimtai gydytis“, – pareiškė dainininkas.

„Aš noriu atsiprašyti M.Jablokovos asmeniškai ir viešai. Labai apgailestauju dėl to, kas įvyko“, – pabrėžė jis.

F.Kirkorovas sako suprantąs, kad „esant šiai gyvenimo situacijai, tai skamba nelabai svariai, bet man tai signalas rimtai gydytis. Patikėkite manimi, iš tikrųjų esu visiškai ne toks“.

„Atsiprašau visų, ką papiktinau tokiu neadekvačiu poelgiu“, – tikina atlikėjas.

Deja, aš priverstas kalbėti apie tai, ką daug laiko bijojau pripažinti sau. Tikriausiai rimtai sergu, – sakoma pranešime, paskelbtame oficialiame F.Kirkorovo tinklalapyje.

Režisieriaus padėjėja M.Jablokova pirmadienį parašė pareiškimą į miliciją, kuriame teigia, kad ją sumušė dainininkas.

Kaip pranešė agentūra ITAR–TASS, remdamasi M.Jablokovos žodžiais, incidentas įvyko praėjusį šeštadienį Valstybiniuose Kremliaus rūmuose.

M.Jablokova teigia, kad per repeticiją, prieš pasirodymą koncerte „Auksinis gramofonas 2010“ dainininkas puolė ją įžeidinėti ir sumušė.

„Pradėjau jam aiškinti techninius niuansus, tačiau jis šiurkščiai atsikirto, kad mano nuomonė jo nedomina, pasidomėjo, kas aš apskritai tokia esu, ir ėmė grasinti fiziniu susidorojimu, – sakė M.Jablokova. – Iš karto po to F.Kirkorovas sudavė man per veidą, aš pargriuvau ir jis ėmė mane mušti.“

Kompanija „Russkaja mediagruppa“, kuriai priklauso „Russkoje radio“, „Auksinio gramofono“ premijos steigėja ir ceremonijos organizatorė, patvirtino tik tai, kad tarp F.Kirkorovo ir M.Jablokovos vyko žodinis konfliktas.

„Russkoje radio“ atstovai buvo tik žodinio konflikto liudininkao. Be to, abi pusės – ir ponia M.Jablokova, ir ponas F.Kirkorovas elgėsi nekorektiškai“, – sakė kompanijos „Russkaja mediagruppa“ atstovė Darja Lauper.

Kaip tvirtino M.Jablokovos advokatas Sergejus Žorinas, konfliktas „įvyko daugelio pramogų verslo žvaigždžių akivaizdoje ir moteris patyrė ne tik fizinių, bet dar ir didelių moralinių traumų“.

Advokatas nurodė, kad jo klientė atsisakė susitaikyti su atlikėju ir ketina siekti, kad jis būtų patrauktas atsakomybėn dėl lengvo sveikatos sutrikdymo ir įžeidimo.

„Jeigu milicija atsisakys iškelti baudžiamąją bylą, mes sieksime patraukti F.Kirkorovą atsakomybėn pagal atskirąjį kaltinimą teisme“, – pridūrė S.Žorinas.

Jeigu milicija atsisakys iškelti baudžiamąją bylą, mes sieksime patraukti F.Kirkorovą atsakomybėn pagal atskirąjį kaltinimą teisme, – pridūrė S.Žorinas.

Pasak jo, po incidento M.Jablokovą nuolat kamuoja galvos skausmai dėl smegenų sukrėtimo,  visas kūnas nusėtas kraujosruvomis ir jas nuolat skauda.

Tuo tarpu dainininko atstovė Tatjana Akimceva antradienį pareiškė, kad incidentas per koncerto „Auksinis gramofonas 2010“ repeticiją įvyko, nes į dainininką buvo nukreiptas prožektorius ir jis paprašė jį pasukti, bet sulaukė neigiamo atsakymo.

„Tai profesionalus šviesos prietaisas, kuris gali nudeginti, ir F.Kirkorovui teko padaryti M.Jablokovai pastabą“, – pridūrė advokatė.

Pats F.Kirkorovas iš pradžių neigė, kad tarp jo ir M.Jablokovos įvyko konfliktas, ir sakė: „Nieko už plaukų netąsiau ir nespardžiau. Tai absoliutus melas ir neteisybė.“

Rusijos popmuzikos scenos žvaigždė ne pirmą kartą kaltinamas netinkamu elgesiu. 2004 metais dainininkas viešai įžeidė žurnalistę Iriną Arojan.

Kai per spaudos konferenciją Rostove prie Dono vietos laikraščio žurnalistė I.Arojan pasiteiravo F.Kirkorovo, kodėl jo kūryboje tiek daug jau skambėjusių kūrinių naujų versijų, šis ėmė plūstis necenzūriniais žodžiais ir pareikalavo išeiti iš salės.

Po šio incidento internete pradėta I.Arojan gynimo kampanija paskatino dainininką viešai atsiprašyti žurnalistės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius