Kodėl jie išsiskyrė?

Tuo metu, kai Heidi Klum (37) ir Sealas (48) kasmet atnaujina meilės įžadus, o Angelina Jolie (35) ir Bradas Pittas (47) pagaliau pradėjo ruoštis vestuvėms, kitos žvaigždės per pirmąjį šių metų pusmetį jau spėjo pareikšti, kad skiriasi. Įdomu, dėl kokių priežasčių išsiskyrė tie, kurie dar visai neseniai atrodė vienas dėl kito pametę galvas?
Arnoldas Schwarzeneggeris ir Maria Shriver
Arnoldas Schwarzeneggeris ir Maria Shriver / Scanpix nuotr.

Arnoldas Schwarzeneggeris (63) ir Maria Shriver (55) 
Išskyrė meilės nuotykis su tarnaite

Prabėgus savaitei nuo akimirkos, kai visas pasaulis sužinojo, kad byra buvusio Kalifornijos gubernatoriaus santuoka, Arnoldas žurnalistams atskleidė skyrybų priežastis: jų santuoka iširo dėl to, jog jis turi nesantuokinį vaiką. Paaiškėjo, kad prieš 10 metų viena iš aktoriaus namuose dirbusių namų tvarkytojų nuo jo pagimdė sūnų. Ši moteris poros namuose dirbo daugiau nei 20 metų ir išėjo iš darbo tuomet, kai Arnoldas pasitraukė iš gubernatoriaus posto. Manoma, kad kaip tik tuo metu A. Schwarzeneggeris papasakojo šią istoriją žmonai.
Vyras tikėjosi, kad žmona jam atleis, juk balandžio 26 dieną juodu turėjo švęsti 25-ąsias bendro gyvenimo metines. Tačiau Maria, pagimdžiusi ir išauginusi keturis Arnoldo vaikus, taip ir nesugebėjo susitaikyti su vyro išdavyste.

AOP nuotr./Vladimiras Klyčko ir Hayden Panettiere
AOP nuotr./Vladimiras Klyčko ir Hayden Panettiere

Vladimiras Klyčko (35) ir Hayden Panettiere (21) 
Neatlaikė išbandymo atstumu

18 mėnesių – pakankamai ilgas laiko tarpas aistringam dviejų gerai žinomų žmonių romanui. Tiesa, daugumą nustebino gana netikėta jų išsiskyrimo priežastis. Kaip prisipažino abi pusės, jie nesugebėjo išsaugoti santykių per atstumą. Vladimiras gyvena ir treniruojasi Hamburge (Vokietija), o Hayden didžiąją laiko dalį praleidžia JAV. Drauge jie gali pabūti nebent per atostogas.
„Mums buvo labai gera kartu, tačiau kuo toliau, tuo aiškiau suvokėme, kaip sudėtinga išsaugoti santykius gyvenant skirtinguose žemynuose. Aš labai vertinu Hayden ir esu tikras, kad mes liksime draugais“, – skyrybų priežastį žurnalistams paaiškino Vladimiras.
Kita šios poros išsiskyrimo versija: neištvėrusi vienatvės Hayden pradėjo susitikinėti su Niujorko „Jets“ komandos futbolininku Marku Sanchesu (24).

Scanpix nuotr./Leonardo diCaprio ir Bar Refaeli
Scanpix nuotr./Leonardo diCaprio ir Bar Refaeli

Leonardo diCaprio (36) ir Bar Refaeli (25) 
Jiems šeima – ne vertybė

Dar visai neseniai Leonardo dėl savo mylimosios ketino tapti judaistu. Visi su nekantrumu laukė, kada jis pagaliau pasipirš. Deja, vietoj to poros gerbėjai sulaukė žinios apie jųdviejų skyrybas.
„Jų santykiai tiesiog išsisėmė“, – aiškino oficialus poros atstovas. Tačiau, pasak netrukus pasklidusių kalbų, viena iš pagrindinių poros iširimo priežasčių – Bar pavydas. Neva šiai gražuolei įgriso kalbos apie tai, kad Leonardo jai neištikimas su aktore Blake Lively (23).
Kaip viena iš galimų skyrybų priežasčių galėjo būti ir tai, kad nei Bar, nei Leonardo nenorėjo kurti šeimos. Leonardo, duodamas interviu, prisipažino: „Nematau santuokos prasmės. Ir tikrai nežinau, ar kada nors sugebėsiu tapti ištikimu ir mylinčiu vyru. Per savo gyvenimą mačiau daugybę nelaimingų sutuoktinių, todėl tikrai sau nelinkiu tokios ateities.“

Scanpix nuotr./Justinas Timberlake’as ir Jessica Biel
Scanpix nuotr./Justinas Timberlake’as ir Jessica Biel

Justinas Timberlake’as (30) ir Jessica Biel (29) 
Ji norėjo tekėti, o jis nenorėjo pirštis

Popdainininkas ir gerai žinoma aktorė po daugiau nei ketverius metus trukusios draugystės savo santykiuose nusprendė padėti paskutinį tašką. Pasak kalbų, skyrybų iniciatorius buvo Justinas. Paskutinį kartą ši žinomų žmonių pora drauge dalyvavo dainininko gimtadienyje. Visiems buvo akivaizdu, kad jo jausmai mylimajai visiškai atšalę. Visos šventės metu jis nė nežvilgtelėjo į savo merginą. Manoma, kad jie išsiskyrė dėl to, jog J. Timberlake’as nė nesiruošė pirštis J. Biel, o ji to labai troško.
Savaime aišku, žibalo į ugnį įpylė ir paparacai, kurie ne kartą pričiupo J. Timberlake’ą su kitomis seksualiomis aktorėmis. Ne paslaptis, kad Justinui per pastaruosius dvejus metus į akį krito net trys Holivudo gražuolės – Blake Lively (23), Mila Kunis (27) ir Olivia Munn (30). Nepaisant to, kad jis tuo metu susitikinėjo su Jessica...

Scanpix nuotr./Nikolajus Baskovas ir Oksana Fiodorova
Scanpix nuotr./Nikolajus Baskovas ir Oksana Fiodorova

Nikolajus Baskovas (34) ir Oksana Fiodorova (33) 
Ji jam buvo neištikima?

Auksiniu Rusijos tenoru vadinamas dainininkas 2009 metų liepos mėnesį Jūrmaloje, atlikęs dainą drauge su „Mis Visata 2002“ Oksana Fiodorova, visam pasauliui garsiai pranešė apie artimus santykius su šia gražuole ir pridūrė: „O bučiuosimės mudu su Oksana per mūsų vestuves.“ Vėliau ne kartą sklido kalbų, kad ši pora ruošiasi vestuvėms. Deja, šį pavasarį Nikolajus pareiškė: „Mudu abu pernelyg užsispyrę ir nebegalime toliau gyventi santarvėje. Mes ir toliau draugausime ir gerbsime vienas kitą, tik nuo šiol būsime visiškai laisvi žmonės.“
Sklinda kalbų, kad pora išsiskyrė dėl to, jog tituluota gražuolė Nikolajui buvo neištikima. Rusijos žiniasklaida rašė, kad Oksana mylimąjį išdavė su Anatolijumi Bykovu (51) – Rusijos bokso federacijos garbės prezidentu, Krasnodaro krašto deputatu, tituluojamu Rusijos aliuminio karaliumi.

AOP nuotr./Sienna Miller ir Jude’as Law
AOP nuotr./Sienna Miller ir Jude’as Law

Sienna Miller (29) ir Jude’as Law (38) 
Jam nusibodo jos šunys, o jai – jo buvusioji

Regis, dar vos prieš kelis mėnesius Jude’as ir Sienna buvo nepaprastai laimingi. To neslėpė ir pati aktorė, sakydama, kad jų santykiai – idealūs. Tačiau skyrybos įrodė, kad tai tebuvo melas. Kalbama, kad šioje sąjungoje buvo keletas smulkmenų, kurios abiem įgriso iki gyvo kaulo. Jude’as niekuomet nesižavėjo gana įkyriais ir dvokiančiais Siennos šunimis, o ją erzino „pernelyg šilti“ jo santykiai su buvusia žmona ir trijų vaikų motina Sadie Frost (45).
„Jis nuolat lygindavo Sienną su Sadie ir sakydavo jai, kokia puiki Sadie, kokios geros dietos ji laikosi ir kaip nuostabiai atrodo“, – tikina Jude’o draugas. Maža to, pasak S. Miller, pastaruoju metu J. Law tapo nuobodžiu namisėda ir visiškai nebenorėjo su ja šėlioti jos taip dievinamuose vakarėliuose. Artimieji mano, kad šįkart pora išsiskyrė visiems laikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius