-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kristen Stewart per filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ premjerą ant raudonojo kilimo demonstravo savo užpakaliuką

Los Andžele įvyko ilgai laukta „Saulėlydžio“ sagos paskutiniosios dalies „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ premjera. Ant raudonojo kilimo pasirodė ir po neištikimybės skandalo susitaikę Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas.
Kristen Stewart filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ premjeroje
Kristen Stewart / „Scanpix“ nuotr.

Pora meiliai pozavo fotografams ir dalijo autografus gerbėjams. Tačiau daugiausiai dėmesio sulaukė kino juostoje Bellą Swan vaidinanti aktorė K.Stewart. Ji premjeroje pasirodė apsirengusi dizainerio Zuhairo Murado kurta, kūno spalvos suknele, kuri atidengė Kristen užpakaliuką ir kojas. To, žinoma, pro akis nepraleido fotografai, pleškinę blykstėmis, kuomet K.Stewart dalijo autografus savo gerbėjams.

Scanpix nuotr./Kristen Stewart
„Scanpix“ nuotr./Kristen Stewart

„Maniau, kad būsime saugūs amžinai, bet amžinybė ne tokia ilga, kaip aš tikėjausi“, – filmo pradžioje nuskamba Belos, kurią įkūnijo aktorė Kristen Stewart, žodžiai. Nors aktorės ir jos mylimojo Roberto Pattinsono romanas tikrajame gyvenime buvo iširęs dėl merginos neištikimybės, naujajame filme jų sąjunga kaip niekada stipri. Jų laukia lemtinga kova, nuo kurios baigties priklausys jų šeimos likimas. Užsitraukę galingo Volturių klano nemalonę, Edvardas ir Bela bei jų artimieji priversti ieškoti pagalbos net atokiausiuose pasaulio kampeliuose. Žinoma, jų pusėje ir Džeikobas (akt. Tayloras Lautneris) su vilkolakių gauja.

Ilgai lauktos „Saulėlydžio“ sagos „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ pasaulinė premjera įvyks lapkričio 16 d. Tą pačią dieną filmas bus pristatytas ir Lietuvos kino teatruose.

VIDEO: Twilight Breaking Dawn Part 2 Final Trailer 3 [HD]: Bella Prepares For War!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius