Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristen Stewart pakeis Angeliną Jolie?

Akivaizdu, kad Holivude auga nauja itin geidžiamų moterų aktorių karta. Viena pagrindinių – „Saulėlydžio“ sagos filmų aktorė Kristen Stewart. Sklando kalbos, kad ji tokia šauni, jog gali pakeisti net pačią Angeliną Jolie.
Kristen Stewart
Kalbama, kad pirmojoje „Ieškomo“ dalyje mirusią Lape pramintą žudikę, kurią vaidino A.Jolie, filmo tęsinyje pakeis K.Stewart. / „Scanpix“ nuotr.

2008-aisiais pasirodęs rusų ir kazachų režisieriaus Timuro Bekmambetovo filmas „Ieškomas“ su A.Jolie sulaukė daugybės teigiamų įvertinimų. O žiūrovai džiaugėsi ne tik įtraukiančiu ir veiksmo kupinu siužetu, bet ir A.Jolie grožiu, o vienoje scenoje – net ir nuogu kūnu.

Dabar internete išplito gandas, kad T.Bekmambetovas antrojoje filmo „Ieškomas“ (angl. „Wanted“) dalyje nutarė pakeisti 34-erių A.Jolie 20-mete K.Stewart. Kaip pranešė portalas Eonline.com, režisierius jau buvo susitikęs su jaunąja aktore, kad aptartų jos dalyvavimo filme sąlygas. Teigiama, kad K.Stewart vaidins vieną geriausių brolijos samdomų žudikių ir pakeis iš projekto pasitraukusią vyresnę kolegę. „Saulėlydžio“ aktorės atstovai kol kas tokių pranešimų nekomentuoja.

„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie
Angelina Jolie

Portalas Lenta.ru pastebi, jog A.Jolie atsisakius dalyvauti filmo „Ieškomas“ tęsinyje, kino kompanija „Universal“ buvo priėmusi sprendimą neieškoti kitos aktorės ir nutraukti projektą. Nenurodoma, kada T.Bekmambetovas planuoja filmuoti sėkmės sulaukusio filmo tęsinį. Jei filme iš tiesų vaidintų K.Stewart, režisieriui tektų derintis prie jo filmavimų grafiko – šių metų rudenį ji dirbs paskutiniosios „Saulėlydžio“ sagos dalies „Brėkštanti aušra“ (angl. „Breaking dawn“) filmavimo aikštelėje.

T.Bekmambetovo filmas „Ieškomas“ tapo pirmuoju tokio masto projektu, kurį sukūrė rusų režisierius Holivude. Kino juostoje su A.Jolie vaidino Morganas Freemanas ir Jamesas McAcvoy, atlikęs pagrindinį – Veslio – vaidmenį. Jis filmuosis ir tęsinyje.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius