-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kubos gražuolis Williamas Levy neigia turėjęs romaną su Jennifer Lopez

Tarsi perkūnas iš giedro dangaus pasirodžiusi žinia apie Jennifer Lopez skyrybas su sutuoktiniu dainininku Marcu Anthony privertė žiniasklaidą spėlioti, kas gi pastūmėjo tokiam sprendimui. Kaip viena priežasčių nurodomas galimas atlikėjos romanas su kubiečių modeliu.
Kubietis Williamas Levy
Kubietis Williamas Levy / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, pats Kubos gražuolis Williamas Levy, tituluojamas vietiniu Bradu Pittu, tvirtina, kad su J.Lopez romano nemezgė. Jie kartu pasirodė šiemet išleistame jausmingame dainininkės kūrinio „I‘m Into You“ vaizdo klipe. 30-metis vyras balandį Meksikoje filmuotame klipe pasirodo pusnuogis, švelniai myluoja 41-erių J.Lopez.

Įdomu tai, kad W.Levy po aštuonerių metų santuokos išsiskyrė su savo žmona Elizabeth Gutierrez praėjus vos mėnesiui po „I‘m Into You“ klipo filmavimo. Dabar modeliui tenka atkakliai gintis nuo kalbų, kad jis – naujoji J.Lopez simpatija, mat po paskelbimo apie skyrybas praėjusį penktadienį, smalsuolių akys kaip mat pakrypo į jį.

Vieninteliai tarp jų buvę ar esami santykiai yra darbiniai.„Vieninteliai tarp jų buvę ar esami santykiai yra darbiniai. Tai viskas, kas tarp jų buvo“, – Tmz.com sakė W.Levy atstovas. Anksčiau modelis ir televizijos serialų aktorius susižavėjęs kalbėjo apie filmavimąsi su J.Lopez. „Tai buvo nuostabu, jaučiausi labai patogiai. Ji labai nuoširdus ir linksmas žmogus. Tiesa ta, kad puikiai praleidau laiką. Buvo nuostabu matyti, kad toks garsus žmogus gali būti toks paprastas ir šmaikštus“, – sakė jis.

Beje, antradienį britų spauda atkapstė, jog modeliui yra iškelta byla už seksualinį priekabiavimą prie nepilnametės. Teismo dokumentuose nurodoma, kad 2010-ųjų liepos 19-ąją W.Levy apgaule įsiviliojo neįvardintą ieškovę į viešbutį ir privertė pasimylėti. Modelis ginasi, kad viskas įvyko abiejų šalių sutikimu, juolab mergina sąmoningai apsimetė 19-mete. Negana to, ji mėgino už savo tylą iš jo prievarta išgauti 950 tūkst. JAV dolerių (apie 2,3 mln. Lt). Dabar nepilnametė, kurios pavardė neskelbiama, nori išgauti iš W.Levy 2,5 mln. JAV dolerių (apie 6,13 mln. Lt) už patirtą žalą, o gražuolis pateikė atsakomąjį ieškinį, kuriame tiek pat nori prisiteisti už šmeižtą ir pinigų prievartavimą.

Reuters/Scanpix nuotr./Jennifer Lopez ir Marcas Anthony
Jennifer Lopez ir Marcas Anthony

J.Lopez ir 42-ejų Marcas Anthony apie skyrybas po septynerių santuokos metų paskelbė praėjusį penktadienį, jie turi 3-ejų dvynukus Emme ir Maxą. Tiesa, nors žinia nustebino gerbėjus, artimi poros bičiuliai tvirtina, kad toks sprendimas brendo jau kurį laiką. „Tai – ne staigmena. Marcas labai valdingas. Iš pradžių Jennifer tai patiko, juolab jis ją labai palaikė, o santuokos pradžioje jie buvo labai įsimylėję“, – „Mail on Sunday“ sakė J.Lopez stilistas Phillipas Blochas.

J.Lopez ir M.Anthony pradėjo santykius praėjus vos trims savaitėms po to, kai dainininkė 2004-ųjų sausį atšaukė sužadėtuves su aktoriumi Benu Afflecku. Pora slapta susituokė tų pačių metų birželį. Vestuvės įvyko iškart po to, kai M.Anthony išsiskyrė su pirmąja žmona, buvusia „Mis Visata“ Dayanara Torres.

J.Lopez prieš tai buvo ištekėjusi dusyk – už restoranų savininko Ojani Noa, su kuriuo išsiskyrė 1998-aisiais, ir su buvusiu palaikymo šokėju Crisu Juddu, su kuriuo susipažino filmuodamasi kūrinio „Love Don't Cost a Thing“ klipe. Jų santuoka truko nuo 2001-ųjų iki 2003-ųjų.

VIDEO: Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius