Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kunigaikštienė Charlene per vestuves vilkėjo nuostabią „Armani“ suknią

Jos Šviesybė Monako kunigaikštienė Charlene prie altoriaus priimti santuokos sakramento šeštadienį žengė vilkėdama stulbinamą Giorgio Armani suknią, išdabintą kristalais ir perlais.
Kunigaikštienė Charlene ir kunigaikštis Albertas II vestuvių ceremonijos metu
Kunigaikštienė Charlene ir kunigaikštis Albertas II vestuvių ceremonijos metu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Karališkieji rūmai pranešė, kad kunigaikščio Alberto II nuotakos suknią italų dizainerio komanda siuvo 2,5 tūkst. valandų, kurių 700 buvo skirta vien siuvinėjimui – apdarui, kuriam buvo sunaudota 130 m natūraliai baltos spalvos šilko, papuošti prireikė „kilometrų“ platina padengtų gijų.

Charlene platūs, plaukimo čempionės pečiai taip pat turėjo atlaikyti 40 tūkst. Swarovski kristalų, 20 tūkst. perlamutru padengtų karoliukų ir 30 tūkst. „aukso atspalvio akmenukų“ svorį, pranešė rūmai.

Akmenukais ir kristalais buvo išsiuvinėti augaliniai motyvai, suknelė buvo pasiūta su ilgu šleifu. O vien subtiliai siuvinėtam nuometui iš 20 m šilkinio tiulio prireikė 100 valandų darbo.

Jaunikis, Jo Aukščiausioji Šviesybė kunigaikštis Albertas II, vilkėjo šviesiai kreminės spalvos Monako rūmų gvardijos vasarinę uniformą, kurios rankovės buvo išsiuvinėtos ąžuolo ir alyvmedžio lapais ir kuri priekyje buvo susegta auksinėmis sagomis su monograma.

Jo krūtinę puošė Šv. Karolio ordino, Grimaldi ordino ir Prancūzijos garbės legiono medaliai. Kunigaikščio kepurė buvo papuošta rozete, simbolizuojančia Monako karūną.

Charlene septynios jaunos pamergės – maždaug septynerių metų mergaitės iš Monako ir šešių kaimyninių Prancūzijos apygardų – vilkėjo siuvinėtus taftos korsažus ir raudonos bei kreminės spalvų dryžuotus taftos sijonus su aksomo juostomis. Jos buvo su išsiuvinėtomis plačiabrylėmis šiaudinėmis skrybėlaitėmis ir kiekviena turėjo po jaunikio dovanotą ir juoda aksomo juostele parištą Provanso aukso kryželį.

Reuters/Scanpix nuotr./Suknelei buvo sunaudota 130 metrų ailko
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Suknelei buvo sunaudota 130 metrų šilko

Po iškilmingų pamaldų, kuriose dalyvavo pasaulio valstybių lyderiai, karališkieji asmenys ir sporto, kino bei mados žvaigždės, pora rengia priėmimą, kurio metu Charlene turi vilkėti kitą „Armani“ drabužį, kuris turėtų būti tam tikras pirmosios suknelės atspindys.

Tai turi būti vakarinė suknelė iš natūraliai balto šilko šifono su plačia iškirpte ir siuvinėtu keturių „aukštų“ šleifu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius