Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kur žvaigždės kopinėjo medų?

Pirmas mėnuo po vestuvių ką tik susituokusios poros atmintyje visuomet išlieka kaip ypatingos meilės ir saldaus švelnumo periodas. Įdomu, kur po vestuvių medų kopinėjo garsios pramogų pasaulio poros ir kiek joms tai kainavo?
Elizabeth Taylor (1932–2011) ir Richardas Burtonas (1925–1984)
Elizabeth Taylor (1932–2011) ir Richardas Burtonas (1925–1984) / AOP nuotr.

Elizabeth Taylor (1932–2011) ir Richardas Burtonas (1925–1984)
Drambliai nepalaimino santuokos

Afrikos draustinis Chobe laikomas viso pasaulio dramblių sostine. Be dramblių, čia galima pamatyti laukinių buivolų, antilopių ir zebrų kaimenes, iš tolo pasigrožėti kasdieniu liūtų gyvenimu.
Savanos egzotikos glėbyje medaus mėnesiu mėgavosi gražuolė aktorė Elizabeth su kolega ir sutuoktiniu Richardu. Įdomu, kad 1964 m. ši pora susituokė, po dešimties metų išsiskyrė, o po metų Afrikoje jie nusprendė dar kartą susituokti ir čia praleisti antrąjį medaus mėnesį. Tuo metu šios sielos tvirtai tikėjo, kad atostogos prabangiame Botsvanos viešbutyje jų širdis sutvirtins amžiams. Deja, Afrikoje patirtos aistros buvo bejėgės, mat po metų  pora išsiskyrė...

AOP nuotr./Jennifer Lopez ir Marcas Anthony
AOP nuotr./Jennifer Lopez ir Marcas Anthony

Jennifer Lopez (41) ir Marcas Anthony (41)
Sekė Kennedy pėdomis

Milžiniškoje San Ysidro rančoje, netoli Santa Barbaros, medaus mėnesį leido ne viena garsi pora. Būtent čia iškart po vestuvių atvyko Johnas F. Kennedy  (1917–1963) su žmona Jacqueline (1929–1994), 2002-aisiais čia medų kopinėjo Julia Roberts (43) su Danieliu Moderiu (42), o kiek vėliau – Jennifer Lopez su Marcu Anthony.

Ši  ranča įsikūrusi vaizdingoje kalnų vietovėje, netoliese yra keletas prabangių vasarnamių, šalia kiekvieno iš jų įrengta sūkurinė vonia. Įdomu, kad Jennifer medaus mėnesį panoro praleisti lygiai tame pačiame namelyje, kuriame ilsėjosi garsioji Kennedy porelė. Prieš tai J. Lo netgi pasiteiravo, ar čia tebėra ta pati lova. Iš pradžių šį vasarnamį dainininkė užsakė medaus mėnesiui su Benu Afflecku (38). Kadangi 2003 m. jų vestuvės buvo atšauktos, Jennifer atidėjo užsakymą, tiksliau – iki 2004-ųjų birželio mėnesio, kai ištekėjo už Marco.

Scanpix nuotr./Britney Spears ir Kevinas Federline’as
Scanpix nuotr./Britney Spears ir Kevinas Federline’as

Britney Spears (29) ir Kevinas Federline’as (32)
Medaus mėnesio kadrai jai nepelningi

Medaus mėnesį Ramiojo vandenyno salose praleido kelios garsios poros, tarp kurių buvo ir Britney su Kevinu. Į tokį tolį susiruošusiems šou pasaulio atstovams nepavyko pasislėpti nuo žiniasklaidos atstovų net ir privačioje teritorijoje. Britney medaus mėnesio nuotraukas netrukus išvydo žurnale „US Weekly“ ir iškart apkaltino leidinį už brovimąsi į jos asmeninį gyvenimą. Tačiau žurnalistai iškart suvokė, kad popprincesė labiausiai niršo ne dėl konfidencialumo, o godumo, mat už gardžius kąsnelius ji užsimanė apvalios pinigų sumelės. Juk B. Spears be problemų žiniasklaidai sutiko parduoti savo vestuvių nuotraukas.

AOP nuotr./Gwyneth Paltrow ir Chrisas Martinas
AOP nuotr./Gwyneth Paltrow ir Chrisas Martinas

Gwyneth Paltrow (38) ir Chrisas Martinas (34)
Medaus mėnuo – grožio procedūroms

2003 m. Holivudo aktorė ir grupės  „Coldplay“ solistas medaus mėnesį leido populiaraus Meksikos kurorto viešbutyje  „Esperanza“. Didžiąją medaus mėnesio dalį įsimylėjėliai praleido kaitindamiesi paplūdimio saulutėje. Tačiau net ir kopinėdama medų Gwyneth nepamiršo rūpintis savo grožiu: aktorė nuolat lankėsi vietos SPA centruose, darėsi molio kaukes ir mėgavosi masažais su aromatiniais aliejais.
Prabėgus keleriems metams, porelė panoro dar kartą atgaivinti povestuvinių malonumų prisiminimus ir grįžo čia su mažąja dukrele Apple (6).

Scanpix nuotr./Kevinas Costneris ir Christine Baumgartner
Scanpix nuotr./Kevinas Costneris ir Christine Baumgartner

Kevinas Costneris (56) ir Christine Baumgartner (36)
Izoliuoti nuo paparacų

Romantiškoje Škotijos vietoje įsikūręs „Old Course“ viešbutis garsėja savo milžiniškais golfo laukais ir nuostabiais SPA. 2004 m. čia medaus mėnesį nusprendė praleisti aktorius K. Costneris su antrąja žmona Christine. Į viešbutį, įsikūrusį Škotijos pakrantėje ir primenantį pilį, tąsyk negalėjo prasibrauti nė vienas paparacas. Tuo ypač patenkintas buvo Kevinas, kuris vėliau žurnalistams pareiškė:  „Tikiuosi, jūs nemanote, kad mes visą tą laiką žaidėme golfą?“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius