-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kylie Minogue: „Esu pasiruošusi vėl įsimylėti“

Spalio 31-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertą surengsiančią Kylie Minogue garsėja ne tik dainomis, bet ir audringais asmeninio gyvenimo vingiais. Ne vieną sugriuvusį meilės romaną išgyvenusi dainininkė prisipažino – šiandien ji vėl nori vaikščioti į pasimatymus.
Kylie Minogue
Kylie Minogue / „Live Nation“ nuotr.
Temos: 1 Kylie Minogue

Kylie Minogue laikoma viena žaviausių pasaulio moterų. Absoliuti dauguma jos atliekamų dainų – apie vyro ir moters santykius. Tačiau ši graži, populiari, turtinga ir įtakinga scenos žvaigždė niekada nebuvo ištekėjusi.

Jos dėmesio siekė daugelis žymių vyrų. Vieną jų, 1997-aisiais mirusį grupės INXS lyderį Michaelą Hutchence'ą, Kylie scenoje prisimena ir šiuo metu vykstančių gastrolių scenoje – koncertuose atlikdama vieną INXS dainą.

VIDEO: Seksualios vaizdo projekcijos, rodomas Kylie koncertų metu

Pernai Kylie po penkerių metų draugystės išsiskyrė su  ispanų modeliu Andresu Velencoso.

„Mes vis dar bendraujame. Išsiskyrėme kultūringai. Liūdna, nes nebeleidžiu laiko su savo geriausiu draugu. Jis – geras žmogus. Džiaugiuosi, kad nebuvo jokių skandalingų istorijų apie neištikimybę ar panašiai“, – sakė dainininkė.

Interviu australų dienraščiui „Herald Sun“ dainininkė šį mėnesį atskleidė, kad jau yra pasiruošusi naujam asmeninio gyvenimo etapui.

„Metus nenorėjau su niekuo susitikinėti. Troškau būti viena. O tada atsirado kibirkštėlių tai šen, tai ten. Tai smagu“, – sakė dainininkė, prisipažinusi, kad yra vėl pasiruošusi įsimylėti.

Kylie Minogue užsiminė, kad ją intriguoja interneto pažinčių portalai ir programėlės, tačiau pati vis dėlto neketina tokiu būdu ieškoti širdies draugo.

„Live Nation Lietuva“ nuotr./Kylie Minogue
„Live Nation Lietuva“ nuotr./Kylie Minogue

„Pažintys internetu – fantastiškas dalykas, bet tai – ne man. Juk aš negalėčiau sumeluoti savo amžiaus. Daugelis žmonių ten deda savo nuotraukas, darytas prieš dešimt metų“, – juokėsi Kylie.

Dainininkė prasitarė, kad pasimatymų metu elgiasi visai kitaip, nei galbūt tikisi jos erotiškų klipų prisižiūrėję vyrai – nesistengia flirtuoti ir gundyti.

VIDEO: Seksualios vaizdo projekcijos, rodomas Kylie koncertų metu

„Jei einu į pasimatymą, į viską žiūriu šiek tiek kitaip. Nenoriu parodyti hiperseksualios savo asmenybės pusės. Tiesą sakant, stengiuosi kurti visiškai priešingą įspūdį.

Vyrai, kurie nori bent mažiausios galimybės su manimi, turi suprasti vieną dalyką. Nieko nebus, jei nori būti su Kylie – įžymybe. Turi priimti mane tokią, kokia esu. Aktorė Rita Hayworth yra sakiusi – vyrai į lovą eina su fatališka jos suvaidinta moterimi Gilda, bet prabunda su tikrąja ja“, – sakė dainininkė.

Viena geidžiamiausių pasaulio moterų spalio 31-ąją Kaune surengs pasaulinio turo „Kiss Me Once“ koncertą – dviejų valandų šou, kuriame skambės populiariausi jos hitai „Spinning Around“, „Slow“, „Can't Get You Out Of My Head“, „All The Lovers“, „Better The Devil You Know“ bei daugelis kitų.

Įspūdingomis dekoracijomis, didžiuliais ekranais ir daugybę sykių keičiamais kostiumais spindintis  reginys iš Didžiosios Britanijos jau persikėlė į žemyninę Europą – pasirodymai jau įvyko Monake, Prancūzijoje ir Ispanijoje.

Bilietai į Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantį Kylie Minogue koncertą platinami visose „Ticketpro“ kasose ir internetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius