-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kylie Minogue grožio paslaptys: gera kosmetika ir truputis sporto

Jos veide nepamatysi rūpesčių, sunkaus darbo ar įveiktos ligos pėdsakų, o tik plačią ir nuoširdžią šypseną. Jos kojos lyginamos su šešiolikmečių, nors jai jau 42-eji ir ji nepersistengia sportuodama. Ką daro Kylie Minogue, kad atrodo net dešimčia metų jaunesnė?
Kylie Minogue
Kylie Minogue / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Aš rūpinuosi savo išvaizda. Šiomis dienomis galima įsigyti puikių produktų, kurių prieš 20 metų nebuvo. Be to, visada stengiuosi apsisaugoti nuo saulės spindulių, tai darau visada. Toks mano elgesys labai erzina mano draugus, tarp jų ir Andresą, kai kartu kur nors išeiname! Apsaugos priemonės nuo saulės spindulių, kepurė ir akiniai: tai aš. Netgi kai nebūna saulėta ir karšta. Aš taip pat dažnai sėdžiu apsigaubusi rankšluosčiu. Taip, tai erzina, bet esu tikra, kad man daug geriau saugotis saulės“, – dalijosi patirtimi dainininkė.

Nesvarbu, ar sutiktume Kylie ant raudono kilmo, ar eilinę dieną gatvėje, jos oda visada atrodys gaivi ir švytinti. Popprincesė dažniausiai renkasi natūralų makiažą. Atlikėja teigia atsisakiusi botokso ir šiuo metu prižiūrinti savo odą klasikiniu būdu – naudodama „Ponds Cold Cream“ veido kremą, kurį naudoja ir jos mama. Įdomu, kad po tokio pareiškimo „Ponds“ pardavimas išaugo 120 proc. Produkto atstovai tai pavadino Kylie efektu. Tiesa, šis terminas nėra naujas. Pirmieji jį pradėjo vartoti medikai, kai po Kylie viešų pasisakymų apie krūties vėžį ėmė smarkiai augti besitikrinančių moterų skaičius.

Paklausta, kaip jai pavyksta išlaikyti geras kūno formas, Kylie prisipažino nesportuojanti. „Norėčiau būti ta moteris, kuri atsikėlusi ryte pirmiausiai padaro mankštą ar bėga tiesiai į sporto salę. Deja, aš nesu tokia disciplinuota. Man patinka žiemą čiuožinėti snieglente. Taip pat man patinka žaisti golfą. Gerai, tai nėra griežtas treniravimasis, bet tai reiškia, kad judi gryname ore. Aš taip pat užsiimu Pilateso treniruotėmis, o kai apsistoju kokiame viešbutyje, apsilankau ir sporto salėje. Bet nepersistengiu“, – pasakojo popprincesė.

Kylie taip pat pasakojo apie trumpalaikę angliavandenių dietą, kurios tenka laikytis prieš fotosesijas ir vaizdo klipų filmavimus. Dėl to atlikėjai laikinai tenka atsisakyti bulvių, ryžių, makaronų ir traškučių.

Kitų metų vasarį Vilniuje lietuviai turės unikalią galimybę gyvai išvysti tobulo kūno ir grožio deivę Kylie Minogue, kuri žada lietuvius nustebinti įspūdingu pasirodymu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius