Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga, Bono ir Holivudas susibūrė pagerbti Billą Clintoną ir jo fondą

Los Andžele, Kalifornijoje, penktadienį ir šeštadienį vyko tikra žvaigždžių fiesta – garsiausi kino aktoriai ir atlikėjai susirinko į iškilmingą „Dešimtmečio skirtumo“ (angl. „A Decade Of Difference) renginį, kurį rengė buvusio JAV prezidento Billo Clintono fondas.
Bono
Bono / „Scanpix“ nuotr.

Nors B.Clintonas 65-erių sulaukė dar rugpjūčio viduryje, penktadienio vakarėlio metu buvo keliamos taurės ir už jo jubiliejų. Į renginį, kurio bilietas porai kainavo 6,5 tūkst. JAV dolerių (apie 16,3 tūkst. Lt) atvyko aktorės Jessica Alba, Sofia Vergara, Lily Collins, Jane Fonda, Rosanna Arquette, Patricia Arquette, Julie Benz, Rachel Zoe, Felicity Huffman, daugybė kitų bei žavi dainininkės Fergie ir jos vyro aktoriaus Josho Duhamelio pora. Žinomi žmonės, politikos veikėjai ir kiti susirinkusieji mėgavosi vakariene ir po jos vykusiu labdaros aukcionu.

Šeštadienį linksmybės tęsėsi – garsenybės buvo pakviestos į dar vieną įspūdingą reginį, koncertą „A Decade of Difference“, skirtą Williamo J. Clintono (pilnasis Billo Clintono vardas, – red. past.) fondo dešimtmečiui paminėti.

Baigęs eiti JAV prezidento pareigas, B.Clintonas šią organizaciją sukūrė norėdamas atkreipti pasaulio dėmesį į tokias problemas, kaip ŽIV, AIDS gydymą ir prevenciją, pasaulinį klimato atšilimą.

Lady Gaga skyrė dainas B.Clintonui

Šeštadienio labdaros koncerto metu į sceną lipo ryškiausios muzikos industrijos žvaigždės, tarp jų ir garsioji Lady Gaga. Charizmatiška dainininkė nepraleido progos pašmaikštauti, sakydama buvusiam JAV vadovui: „Norėčiau, kad šiąnakt su manimi pagrotum saksofonu, mažuti.“ Atlikėja skyrė šventės kaltininkui keletą dainų, o savo hitą „Bad Romance“ pervadino „Bill Romance“. „O Dieve, man dainavo Lady Gaga, bijojau, kad švęsdamas gimtadienį gausiu širdies smūgį“, – vėliau juokavo pats B.Clintonas. Buvusį JAV prezidentą renginio metu palaikė žmona Hillary ir dukra Chelsea.

Renginio metu taip pat pasirodė grupės „U2“ vokalistas Bono, muzikos legenda Stevie Wonderis, kantri žvaigždė Kenny Chesney, Somalio reperis K‘Naan, kolumbietis Juanes, R&B dainininkas Usheris. Svečių gretose taip pat netrūko pažįstamų veidų – Maria Bello, Ashtonas Kutcheris, Jasonas Segelas, Ellen DeGeneres, Colinas Farrellas ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius