Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady GaGa buvo gera mergaitė

Ekscentriškais apdarais ir rėksmingomis kalbomis pagarsėjusi populiari atlikėja Lady GaGa viename žiūrimiausių Amerikos pokalbių šou parodė, kokia buvo praeityje.
Lady GaGa
Lady GaGa / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Daugybė atlikėjos gerbėjų buvo sujaudinti, kai per garsųjį Oprah Winfrey šou pamatė, kad ryški išsišokėlė tebuvo maža mergaitė su didele svajone. Kaip pranešė Dailymail.co.uk, pasirodydama laidoje Lady GaGa pirmąsyk viešai parodė nuotraukose įamžintas ankstesnio gyvenimo akimirkas.

23-ejų Lady GaGa, kurios tikrasis vardas – Stefani Germanotta, senosiose nuotraukose atrodo patraukli tamsiaplaukė mergaitė. Atlikėja pripažino, kad natūralią tamsią plaukų spalvą iškeitė karjeros pramogų versle labui. Jau kurį laiką šviesiaplauke virtusi dainininkė tikino nebesigręžiojanti atgal ir neketinanti susigrąžinti ankstesnės išvaizdos.

Vienoje parodytų nuotraukų Lady GaGa, kuri dabar yra kai kurių gerbėjų laikoma mados ikona, yra švelniai prisiglaudusi prie mylimo tėčio Josepho Germanottos. Ji pasakojo, kad tėvas suprato jos troškimą tapti sėkminga dainininke, tačiau niekada nesuvokė, kodėl reikėjo kardinaliai keisti išvaizdą ir ant scenos staipytis apsirengus vos kūną dengiančiais drabužiais.

Dalyvaudama šou Lady GaGa pasinaudojo proga ir pakvietė visus prisidėti prie paramos kraupų žemės drebėjimą išgyvenusiems Haičio gyventojams. „Haitis kenčia. Visi pinigai, kurie bus gauti iš pardavimo į mano pasirodymą Niujorke sausio 24-ąją, taps parama nukentėjusiesiems“, – dosnumą demonstravo populiari atlikėja.

O.Winfrey laidoje parodytas senąsias Lady GaGos nuotraukas pažiūrėti galite čia.

Tiesa, neseniai dėl išsekimo Lady GaGai teko atšaukti vieną savo koncertų. Ji, kaip pati pranešė per socialinį tinklą „Twitter“, nutraukė koncertą Indianos valstijoje, nes nualpo dėl nuovargio ir sunkiai galėjo kvėpuoti. „Verkiau keletą valandų, nes jaučiausi nuvylusi gerbėjus“, – po įvykio tikino Lady Gaga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius