Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady GaGa gali būti ir vyru

Anksčiau internete piktų liežuvių ne sykį vadinta hermafroditu, Lady GaGa, kaip aiškėja, visgi turi šį tą vyriško. O greičiausiai net ir visą alter ego (liet. antrasis aš) – Jo Calderone'ą, kuriam, beje, visai gerai sekasi modelio karjera.
Lady GaGa
Lady GaGa. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Kol dalis pasaulio žiniasklaidos dar svarsto, ar vaikinas modelis iš Italijos Jo Calderone'as ir Lady GaGa (tikroji pavardė Stefani Germanotta, o jos tėvas turėjo giminių Italijoje) tas pats asmuo, kiti nedvejodami teigia, kad tarp jų galima dėti lygybės ženklą.

Kaip pranešė Huffingtonpost.com ir kiti, ekscentriškoji dainininkė papuošė japoniškojo „Vogue“, skirto vyrams, viršelį. Pozuodama, Lady GaGa yra aprengta kaip vaikinas – ant galvos trumpų juodų plaukų šukuosena, šviesūs marškinėliai ir juodos kelnės. Tiesa, gerai matyti, kad „vaikino“ akys padažytos. Dalis JAV spaudos neabejoja, kad Jo Calderone'as yra 24-erių atlikėjos antrasis aš.

Susipažinau su Lady GaGa fotografo Nicko Knighto fotosesijoje. Ji stulbinamai graži, linksma ir įdomi. Šiek tiek nervinausi prieš fotografuodamasis.Japoniškame „Vogue“ modelis prisistato esąs populiariosios dainininkės draugas. „Susipažinau su ja fotografo Nicko Knighto fotosesijoje. Ji stulbinamai graži, linksma ir įdomi. Šiek tiek nervinausi prieš fotografuodamasis. Ji man pasakė: „Nebūk vaikas, juk toks gimei“. Vėliau ėjome kartu pasilinksminti, visa kita asmeniška“, – japonų „Vogue“ sakė vaikinas-Lady GaGa.

Vadinamasis Jo Calderone'as ir tikroji Lady GaGa pagal veido formą, nosies linkius panašūs kaip du vandens lašai. Rugsėjo mėnesio numeriui duotas interviu atrodo kaip dar vienas dėmesį itin mėgstančios atlikėjos išsišokimas. „Maniau bus smagu, kai mane nufotografuos. Labai norėčiau nuosavos automobilių parduotuvės. Gal jei fotografuosiuosi daugiau, galėsiu sau ją leisti“, – kalbėjo Jo Calderone'as.

Garsus garsenybių „blogeris“ Perezas Hiltonas yra užsiminęs, kad Jo ir Lady GaGa – tas pats asmuo. Manoma, kad Jo Calderone'as galėjo būti sugalvotas ir tam, kad pasitarnautų kaip Lady GaGos drabužių linijos reklama.

Beje, neseniai Lady GaGa prisipažino, kad dalį jos muzikos įkvėpė narkotinės medžiagos. „Kai kurie žmonės atranda įkvėpimą tamsiose vietose. Manau aš viena iš jų. Skiriuosi nuo kitų tuo, kad net kažką vartodama kūriau muziką, o ne šiaip svaiginausi“, – viename interviu prasitarė skandalingoji atlikėja.

Jo Calderone'as kaip iš akies traukta Lady GaGa, kurios vidurinis vardas – Joanne. Ne ką mažiau keista ir tai, kad japoniško „Vogue“ fotosesija rūpinosi jo mados direktorė Nicola Formichetti, kuri yra Lady GaGos stilistė.

Japoniško „Vogue“ viršelį galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius