Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady GaGa ketina kurti savo drabužių kolekciją

To ir reikėjo tikėtis – ekstravagantiškais apdarais garsėjanti Lady GaGa planuoja žengti į mados pasaulį. Ir dirbti atlikėja ketina ne su bet kuo, o su garsiaisiais mados namais „Versace“ .
Lady GaGa
Lady GaGa / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Showbizspy.com, populiarioji hito „Poker Face“ atlikėja planuoja kooperuotis su dizainere Donatella Versace ir sukurti išskirtinę ekscentriškų drabužių linija.

„Labai trokštu turėti savo kolekciją. Tai dalykas, kurį būtinai įvykdysiu. Manau, Donatella yra mados ikona. O muzika ir mada juk per pasaulį keliauja kartu“, – tvirtino Lady GaGa. Pasak žurnalistų šaltinių, troškimui imtis naujų iššūkių įtakos turėjo ir neegzistuojantis dainininkės asmeninis gyvenimas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Donatella Versace
Donatella Versace

„GaGa yra darboholikė, o kad nesustotų dirbti, ji vis sugalvoja ką nors naujo, – teigė šaltinis ir pridūrė, kad 23-ejų atlikėją labai paveikė garsaus dizainerio ir draugo Alexanderio McQueeno mirtis: –  Ji visada dievino madą, tad dabar natūraliai subrendo tam, kad kurtų drabužius pati.“

Neseniai Lady GaGa viename interviu tikino mėgstanti rengtis taip, kad gerbėjai galėtų ją mėgdžioti. „Jeigu kalbame apie aprangą, visada galvoju apie gerbėjus. Nesvarbu, ką vilkiu: aukštosios mados kūrinį ar tiesiog odinį švarkelį, privalau kurti įvaizdį taip, kad gerbėjai jį galėtų atkartoti nors iš dalies“, – prieš keletą dienų sakė atlikėja.

Ji taip pat paaiškino, kodėl pasirinko būti šviesiaplaukė, nors natūrali plaukų  spalva tamsi. Pasirodo, Lady GaGa nenorėjo būti panaši į skandalingąją Amy Winehouse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius