-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga persistengė: jos batai tokie aukšti, kad apsauginiai priversti atlikėją nešioti ant rankų

Pasirodyti fotosesijoje Lady Gaga norėjo kaip visuomet – stulbinančiai. Tačiau dainininkė pasirinko tokius aukštus batus, kad pati nesugebėjo eiti be pagalbos. Tokiu atveju gelbsti tik stiprios apsauginių rankos – vyrams atlikėją teko nešti.
Lady Gaga nukrito šalia dešrainių kiosko.
Lady Gaga nukrito šalia dešrainių kiosko. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Lady Gaga jau ne kartą įrodė, kad savitas stilius ir unikalūs drabužiai jai kur kas svarbesni nei patogumas. Jos mėgstami batai keista pakulne jau seniai kelia daugybę diskusijų. Kai kurie apskritai abejoja, ar jais avint galima vaikščioti. Regis, dabar tuo įsitikino ir pati Lady Gaga, šįsyk pasirinkusi itin aukštą batelių versiją.

Dainininkė Niujorke pozavo garsiai fotografei Annie Leibowitz, tačiau į paskutiniąją fotosesijos dalį Lady Gaga buvo apsauginių atnešta ant rankų, mat išlipusi iš automobilio negalėjo paeiti pati. Kiek anksčiau atlikėją nuolat lydėjo asistentas prilaikydavęs ją už rankos ar leisdavęs pasiremti, mat dėl netinkamos avalynės, liudininkų teigimu, Lady Gaga vos laikėsi ant kojų.

Kaip atrodė Lady Gaga su įspūdingo aukščio batais apsauginiui ant rankų, pamatyti galite čia.

Paparacai nepraleido progos nufotografuoti, kaip sykį eidama iš vienos fotosesijos vietos į kitą, dainininkė parkrito. Įdomiausia, kad suklupo Lady Gaga prie dešrainių kiosko, vieną dešrainį laikydama rankoje. Jo atlikėja nepaleido net griūdama.

Žinoma, dėmesį traukė ne tik 25-erių dainininkės apavas, bet ir įspūdinga plunksnų skrybėlė bene dvigubai didesnė už Lady Gagos galvą. Fotosesijos metu A.Leibowitz darytas nuotraukas atlikėjos gerbėjai galės išvysti naujajame žurnalo „Vanity Fair“ numeryje. 61-erių fotografė – tikra garsenybių pasaulio legenda. 1991-ųjų „Vanity Fair“ viršeliui ji įamžino nuogą besilaukiančią Demi Moore, kuri įkvėpė daugybę panašių nuotraukų. Taip pat A.Leibowitz fotoaparatas įamžino 1994-aisiais ant lovos Niujorko „Royalton Hotel“ viešbutyje gulinčius Kate Moss ir Johnny Deppą, kurie tuo metu draugavo.

Daugiau nuotraukų iš pasiruošimų Lady Gagos fotosesijai rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius