Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady GaGos tėtis paskatino dukters duetą su Britney Spears

Per neilgą, bet labai sėkmingą karjerą Lady GaGa jau spėjo scenoje pasirodyti su tokiomis gyvomis legendomis kaip Beyonce, „Pet Shop Boys“ ir Eltonas Johnas. Atlikėjos tėčio nuomone, tai – ne riba, nes naujausias jo užmojis yra surengti bendrą dukters ir Britney Spears pasirodymą.
Lady GaGa
Lady GaGa / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lady GaGa, kurios tikrasis vardas Stefani Germanotta, savo tėtį Josephą Germanottą buvo pasikvietusi į „Grammy“ apdovanojimus. Vieno po ceremonijos vykusio vakarėlio metu, kai duktė pasišalino pasipudruoti nosytės, J.Germanotta nesnaudė – jis pareiškė B.Spears, kad jo duktė Lady GaGa yra didžiulė poprincesės gerbėja.

„Scanpix“ nuotr./Britney Spears
Britney Spears

Nors toks tėčio savivaliavimas galėtų pasirodyti įžūlus, Lady GaGa juo pasidžiaugė ir dabar ketina su B.Spears padirbėti įrašų studijoje. „GaGa neslepia esanti Britney gerbėja. Ji prisipažino, kad net kabindavosi jos plakatus ant sienų. Kai ji tebuvo jauna kūrėja, Britney ją įkvėpė“, – sakė Thesun.co.uk šaltinis.

Jo teigimu, Lady GaGa nudžiugo pamačiusi, kad tėtis šnekučiuojasi su B.Spears. „Jis jas supažindino ir jie visi dar ilgai kalbėjosi. Skirdamiesi jie apsikeitė telefonų numeriais ir susitarė susitikti įrašų studijoje, vos tik Lady GaGa baigs koncertų turą „Fame Monster“, – pasakojo šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius