Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laikas bejėgis prieš tikrą vyriškumą

„Vyrai pasiilgo kieto kino? Jie jį gaus!“ – pažadėjo Sylvesteris Stallone ir, subūręs svajonių komandą iš laiko bei gyvenimo išbandymus atlaikiusių kolegų, žiūrovų teismui pateikia naujausią savo kūrinį.
Mickey Rourke’as
Mickey Rourke’as / AOP nuotrauka

Vyrai šio filmo laukia dėl įspūdingų veiksmo scenų, o moterys tikisi paganyti akis į tikrą vyriškumą pulsuojančius brandžius aktorių kūnus. Įdomu, kur slypi šių nebe pirmos jaunystės vyrų ilgaamžiško seksualumo ir energijos paslaptis?

Mickey Rourke’as (57)
Moteris renkasi kaip žirgus

Žalingi įpročiai: alkoholis.
Silpnybė: Čihuahua veislės šuniukai, seksualios rusaitės.
Išgarsinęs vaidmuo: filme „Devynios su puse savaitės“ (1986).

Šis vyrukas buvo vedęs du kartus. Apie antrąją žmoną Carre Otis (41), prieš kurią smurtavo, Mickey yra pasakęs: „Tik ją mylėjau tikra meile. Po jos man nereikėjo jokios moters. Reguliariai turėjau lytinių santykių su rusų striptizo šokėjomis, tačiau nė viena iš jų nelikdavo pas mane miegoti, nė su viena nebūčiau galėjęs gyventi.“
Savotiškas aktoriaus požiūris į dailiąją lytį. „Moteris renkuosi kaip žirgus: storas kaklas ir trumpos kojos manęs netenkina“, – neslepia Rourke’as, beveik metus gyvenantis su ilgakoje ir laibakakle rusų manekene Anastasija Makarenko (26).
Mickey mielai atskleidžia savo žavesio paslaptis: „Tereikia turėti stangrią subinę, savaime aišku, reikia truputį steroidų (sportininkų vartojami hormoniniai preparatai – red. past.) ir gerai išsimiegoti... Beje, puikiai atrodyti padeda taisyklinga mityba ir reguliarios treniruotės sporto salėje.“

Bruce’as Willisas (55)
Iš antros žmonos tikisi sūnaus

Žalingi įpročiai: alkoholis.
Silpnybė: vaikai ir šunys.
Išgarsinęs vaidmuo: filme „Kietas riešutėlis“ (1988).

AOP nuotrauka/Bruce’as Willisas
Scanpix nuotrauka/Bruce’as Willisas

Dar paauglystėje Willisas garsėjo kaip širdžių ėdikas. Bruce’o suviliotų merginų tėvai grasino, jog paduos jį į teismą, tačiau simpatiškas jaunuolis buvo ramus, mat visos gražuolės jam atsiduodavo savo noru.
Willisas su pirma žmona Demi Moore (47) susipažino bare. Iš pradžių abu daug gėrė, paskui kartu gydėsi nuo alkoholizmo, o 1987–aisiais susituokė viešbučio numeryje. „Esu pats laimingiausias vyras žemėje“, – vedęs Demi ištarė aktorius. Jie susilaukė trijų dukrų. Bruce’as ligi šiol dievina savo mergaites. Deja, šeima jo nesulaikė nuo alkoholio ir meilės nuotykių su kitomis moterimis. Demi neištvėrė ir pareikalavo skyrybų. 2000 m. jiedu išsiskyrė taikiai.
2009 m. Bruce’as vedė gražuolę Emmą Hemming (32). Glausdamas prie savęs žmoną, aktorius neslepia, kad žavisi jos tobulumu. „Aš labai norėčiau sūnaus arba dar trijų dukrelių“, – šypsosi „Kieto riešutėlio“ žvaigždė.
Dauguma mano, kad Bruce’as sensta ir jau nebetinkamas superherojų vaidmenims. Į klastingus klausimus apie amžių Holivudo garsenybė atsako: „Giliai viduje aš tebesu vaikas. O jei rimtai... Kiekvienas žmogus, nepriklausomai nuo amžiaus, visuomet jaučiasi lyg 25–erių.“

Arnoldas Schwarzeneggeris (63)
Daugiavaikis tėvas, paniręs į politiką

Žalingi įpročiai: marihuana, cigarai.
Silpnybė: prabangūs automobiliai.
Išgarsinęs vaidmuo: filme „Terminatorius“ (1984).

AOP nuotrauka/Arnoldas Schwarzeneggeris
AOP nuotrauka/Arnoldas Schwarzeneggeris

Šio stipruolio gyvenime niekada netrūko dailiosios lyties atstovių. Arnoldas neslepia, kad ne viena moteris troško jį suvedžioti. Kai Schwarzeneggeris panoro tapti Kalifornijos gubernatoriumi, atsirado net 16 silpnosios lyties atstovių, pareiškusių, jog šis vyras prie jų seksualiai priekabiavo. Buvo ir tokių, kurios skelbėsi pagimdžiusios nesantuokinių šio stipruolio vaikų. Apsukrūs Arnoldo advokatai sugebėjo įrodyti, kad tai – šmeižtas.
1986 m. kino žvaigždė vedė simpatišką žurnalistę Marią Shriver (54) ir ligi šiol su ja augina keturis vaikus: dukras Katherine (20) ir Christiną (19) bei sūnus Patricką (16) ir Christopherį (12).
Arnoldo raumenys jau nebe tokie išraiškingi kaip jaunystėje. Dauguma geltonosios spaudos leidinių mėgaujasi spausdindami iš arti nufotografuotą glembantį buvusio kultūristo kūną. Akivaizdu, kad politinėse pinklėse susipainiojusiam Kalifornijos gubernatoriui lieka vis mažiau laiko sporto treniruotėms.

Sylvesteris Stallone (64)
Trys dukros ir išmintinga žmona

Atsikratytas žalingas įprotis: rūkymas.
Silpnybė: prabangūs sportiniai automobiliai.
Išgarsinęs vaidmuo: filme „Rokis“ (1976).

AOP nuotrauka/Sylvesteris Stallone
AOP nuotrauka/Sylvesteris Stallone

Su pirmąja žmona Sasha Chack aktorius susilaukė dviejų sūnų – Sage’o (35) ir Seargeoho (30). Netrukus paaiškėjo, kad antrasis vaikas turi protinę negalią. Dėl šios nelaimės pašlijo sutuoktinių santykiai, ir Sylvesteris vis dažniau ėmė sukti į kairę. 1985 m. pora išsiskyrė.
Antrąkart prie altoriaus Stallone nusivedė įspūdingos išvaizdos gražuolė Briggite Nielsen (47). Netrukus Sylvesterio motinai ji pareiškė: „Jūsų sūnus, kaip meilužis, yra visiškas nulis.“ Aktoriaus ausis nuolat pasiekdavo gandai apie Briggite meilės nuotykius. Ji permiegojo net su vyro draugu Arnoldu Schwarzeneggeriu.
1997 m. Sylvesteris vedė kuklią ir rūpestingą Jennifer Flavin (41), su ja susilaukė trijų dukrų: Sophios (14), Sistine (12) ir Scarlet (8). Ligi šiol Holivudo žvaigždė su Jennifer mėgaujasi ramia šeimynine laime.
Nors Stallone kūną „puošia“ išpampusios gyslos, jam vis dar ne gėda apnuoginti savo kūną. Kiekvieną rytą aktorius keliasi saulei kylant ir žaidžia su vaikais. 3–4 kartus per savaitę Stallone sportuoja su asmeniniu treneriu.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius