Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinė dainininkė Etta James serga nepagydomu kraujo vėžiu

Legendinė amerikiečių bliuzo, soulo ir R&B atlikėja Etta James serga nepagydoma vėžio forma. Muzikos pasaulio ikona vadinamos dainininkės sveikata per pastaruosius mėnesius vis prastėjo, tačiau prieš dvi savaites jai buvo pranešta, kad leukemijos (kraujo vėžys), kuria ji serga, nebeįmanoma pagydyti.
Etta James
Etta James / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė leidinys „Press-Enterprise“, 73-ejų E.James gydytoja Elaine James, kuri nėra dainininkės giminaitė, paragino gerbėjus melstis už savo mylimą atlikėją. Ši medikė rūpinasi Ettos James sveikata nuo 2010-ųjų kovo.

Dainininkė neabejotinai turi daugybę gerbėjų – net tie, kurie nežino jos vardo, yra girdėję nors vieną ar keletą jos kūrinių. Etta James per savo muzikinę karjerą gavo net 6 prestižines „Grammy“ statulėles.

Etta James įkvėpė ir turėjo įtakos tokioms visame pasaulyje garsioms atlikėjoms kaip Diana Ross, Janis Joplin ir Christina Aguilera. Ji taip pat paliko ryškų pėdsaką tokių žymių britų kaip „The Rolling Stones“, Rodas Stewartas, Amy Winehouse, Joss Stone ar Adele muzikiniame kelyje.

2008-ųjų filme „Cadillac Records“ garsiąją Ettą James suvaidino viena populiariausių šių dienų atlikėjų Beyonce.

E.James gerbėjai jau seniau žinojo, kad jų mylima dainininkė turi sveikatos problemų, bet neįsivaizdavo jų masto. „New York Daily News“ teigimu, oficialiame testamente nurodoma, kad atlikėja taip pat kenčia nuo senatvinės silpnaprotystės ir inkstų nepakankamumo. Ji turi sūnų Donto Jamesą ir vyrą Artisą Millsą. Jiedu ginčyjasi, kaip reikės dalintis daugiau kaip milijono JAV dolerių vertės E.James turtą. Dainininkės sūnus mėgina gauti visas teisęs į motinos nuosavybę.

Kiek laiko tęsti kovą su liga pajėgs E.James, nepranešama.

VIDEO: Etta James ft. Christina Aguilera SOMETHING'S GOT A HOLD ON ME

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius