Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leonardo DiCaprio – apsuptas moterų

Į viengungių areną neseniai grįžęs Leonardo DiCaprio mėgaujasi linksmybėmis be suvaržymų ir vienišiaus statusu. Susitikinėdamas vis su kitomis merginomis, anot britų spaudos, jis rimtai pretenduoja tapti metų meilužiu.
Leonardo DiCaprio.
Leonardo DiCaprio / „Scanpix“ nuotr.

Thesun.co.uk L.DiCaprio juokais net vadina moterų žudiku, ypač besimėgaujančiu savo vyriškąja galia per viešnagę Londone. Pirmąją vizito savaitę 34-erių aktorius į slaptus pasimatymus ėjo su aktore Cameron Diaz. Veikiausiai kibirkštėlė tarp jų taip ir neįsižiebė, tad Leo patraukė ieškoti kito vilionių objekto. Juo tapo grupės „The Pussycat Dolls“ narė šviesiaplaukė Ashley Roberts.

Neseniai su izraeliete modeliu Bar Rafaeli išsiskyręs L.DiCaprio su A.Roberts susipažino polo varžybose. Porelė persimetė keliais maloniais žodžiais ir pajuokavo, o netrukus aktorius naują pažįstamą pasikvietė kartu keliauti į vieną naktinį klubą. Čia jis po poros valandų jau mėgino pavergti 27-erių šviesiaplaukę savo sąmoju.

„Leo buvo užsisakęs staliuką VIP teritorijoje, o jam draugiją palaikė apie 20 stulbinamai gražių modelių. Vos tik Ashley atvyko, Leo ją pasikvietė  ir, nors aktorių supo gausybė moterų, atrodė, kad jo dėmesys skirtas tik „The Pussycat Dolls“ narei“, – thesun.co.uk sakė šaltinis.

Pasak šaltinio, abi garsenybės su merginų kompanija tuštino šampano butelius ir gėrė brangią tekilą. „Jie buvo taip arti vienas kito, kad vienu metu Ashley beveik sėdėjo jam ant kelių“, – tvirtino įvykį matęs šaltinis. A.Roberts ir L.DiCaprio vakarėlį paliko vienu metu, tačiau pro atskirus išėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius