Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Leonardo DiCaprio ir Johnny Deppas – daugiausiai uždirbantys Holivudo aktoriai

Holivudo žvaigždės Leonardo DiCaprio ir Johnny Deppas, kuriantys vaidmenis tiek populiariuose komerciniuose filmuose, tiek neįprastose nepriklausomo kino juostose, puikuojasi geriausiai apmokamų aktorių sąrašo, kurį paskelbė tinklalapis Forbes.com, viršūnėje.
Leonardo DiCaprio ir Johny Deppas
Leonardo DiCaprio ir Johnny Deppas / „Scanpix“ nuotr.

„Karjeros Holivude sėkmė priklauso nuo protingų (ir ne visada akivaizdžių) pasirinkimų“, – rašo „Forbes“ kasmetinėje apžvalgoje apie daugiausiai uždirbančias kino pasaulio žvaigždes ir priduria, kad šį teiginį puikiai įrodo L.DiCaprio ir J.Deppas, susižėrę atitinkamai 77 ir 50 mln. JAV dolerių.

Trečias liko komikas Adamas Sandleris, susišlavęs 40 mln., o nuo jo nedaug atsiliko Willas Smithas ir Tomas Hanksas, uždirbę atitinkamai 36 ir 35 mln. JAV dolerių.

Kaip rašo „Forbes“, anksčiau populiarioje televizijos laidoje „Saturday Night Live“ dalyvaudavusio A.Sandlerio karjera – viena stabiliausių Holivude. Tinklalapis pastebi, kad šio komiko filmų nemėgsta kritikai, tačiau jie labai populiarūs tarp eilinių žiūrovų.

Nors W.Smithas pastaruoju metu daugiau dėmesio skyrė savo šeimai, jis sugebėjo išlikti daugiausiai uždirbančių aktorių penketuke. T.Hankso naujausia kino komedija „Laris Kraunas“ („Larry Crowne“) patyrė komercinę nesėkmę, tačiau aktorius taip pat įgarsino Vudį animacinio filmo sagos „Žaislų istorija“ filmuose, o trečioji šios serijos dalis tapo pelningiausiu visų laikų animaciniu filmu.

Sėkmingi filmai

L.DiCaprio, pakilęs iš penktosios į pirmąją vietą, pernai vaidino dviejose itin sėkmingose juostose – „Kuždesių sala“ („Shutter Island“) ir „Pradžia“ („Inception“), kurios kartu uždirbo daugiau nei milijardą dolerių.

Savo naujausiame projekte šis aktorius vaidins JAV Federalinio tyrimų biuro (FTB) vadovą J.Edgarą Hooverį, taip pat sukurs pagrindinį vaidmenį filme „Didysis Getsbis“ („The Great Gatsby“).

Pernai geriausiai apmokamų aktorių sąrašo pirmąją vietą užėmė „Karibų piratų“ („Pirates of the Caribbean“) žvaigždė J.Deppas, šįmet į priekį užleidęs L.DiCaprio.

„Forbes“ šį sąrašą sudarė apklausęs aktorių agentus, teisininkus, prodiuserius ir kino pramonės ekspertus, įvertinęs aktorių uždirbtas sumas per sezoną, kurio atskaitos data laikoma gegužės 1 diena.

VIDEO: "Shutter Island" - Official Trailer [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius