Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leonardo DiCaprio kurs filmą apie „Volkswagen“ skandalą

„Volkswagen“ skandalas pasiekė ir Holivudą – planuojama kurti filmą apie šį dyzelinių variklių išmetamųjų dujų rodiklių klastojimo skandalą. Filmą apie didžiausią sukčiavimo aferą per visą automobilizmo istoriją kurs kino kompanija „Paramount Pictures“ ir aktoriui Leonardo DiCaprio priklausanti prodiuserinė kompanija „Appian Way“.
Leonardo Dicaprio – 29 mln. JAV dolerių
Leonardo Dicaprio / „Scanpix“/AP nuotr.

„New York Times“ žurnalistas Jackas Ewingas rašo kol kas pavadinimo dar neturinčią knygą apie šį „Volkswagen“ skandalą, o „Paramount Pictures“ ir Leonardo DiCaprio kompanija jau spėjo įsigyti teises į šios knygos ekranizaciją.

Apie šį sandorį pirmadienį patvirtino „Paramount Pictures“, praneša „Reuters“. Leonardo Dicaprio, kuris yra aktyvus gamtosaugininkas, planuoja būti šio filmo prodiuseriu.

Didžiausia Europos automobilių gamintoja „Volkswagen“ praėjusį mėnesį prisipažino nesąžiningai atlikusi dyzelinių automobilių taršos testus. Finansų analitikai prognozuoja, kad bendra suma nuostolių, kuriuos patirs „Volkswagen“ grupė, gali siekti 77 milijardus JAV dolerių. Ši krizė taip pat gali stipriai paveikti ir Vokietijos ekonomiką – „Volkswagen Group“ yra didžiausias darbdavys šioje šalyje.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./„Volkswagen Tiguan“ Frankfurto automobilių parodoje
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./„Volkswagen Tiguan“ Frankfurto automobilių parodoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius