-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvoje koncertuosianti Kylie Minogue išleidžia singlą „Better Than Today“ (video)

Energinga ir itin veikli popmuzikos dievaitė Kylie Minogue nenustoja džiuginti savo gerbėjų – jau gruodžio 5-ąją pasirodys jos trečiasis singlas „Better Than Today“ iš 11-ojo albumo „Aphrodite“.
Lietuvoje koncertuosianti Kylie Minogue išleidžia singlą „Better Than Today“.
Lietuvoje koncertuosianti Kylie Minogue išleidžia singlą „Better Than Today“. / Organizatorių nuotr.

Pozityvių vertinimų iš muzikos kritikų sulaukusį singlą gyvai galės išgirsti visi Kylie Minogue gerbėjai, stebėsiantys jos pasirodymus per pasaulio gastroles, kurios jau vasario 19 dieną prasidės Danijoje, o vasario 26-ąją pasieks ir „Siemens“ arenoje susirinkusius gerbėjus. Čia bus įrengta įspūdingo dydžio ir formos scena – į koncertų turo pasirodymus dainininkė gabena nuosavą sceną, garso ir šviesos techniką.

Pasak muzikos kritikų, K.Minogue singlas „Better Than Today“ – vienas įsimintiniausių 11-ojo albumo „Aphrodite“ kūrinių, išsiskiriančių savitu šokio ir kantri muzikos stilių deriniu. „BBC Music“ svetainėje teigiama, kad atlikėjos singlo vaizdo klipas primena „linijinius šokius šokančius kyborgus“, o tarptautinis kultūros kritikos žurnalas „PopMatters“ singlą vadina saldžiu šuoliu. Pasak žurnalo kritiko Christelio Loaro, kai atlikėja paklausia: „Koks tikslas yra gyventi, jei tu nenori šokti?“, skambant saldiems „Better Than Today“ ritmams nustembi, kad anksčiau tau į galvą nebuvo atėjęs šis klausimas.

„Aphrodite“ yra tas retas puikių muzikos kūrinių rinkinys, kuris teikia paprastą ir gryną malonumą jų klausytis. Kylie išties yra auksinė mergaitė“, – teigia Ch.Loaras.

Singlą „Better Than Today“ charizmatiškoji australų dainininkė pirmą kartą gyvai atliko pernai  Šiaurės Amerikoje, kai šią dainą pristatė turo „For You, For Me Tour“ metu, užsimindama apie artėjančio naujojo albumo „Aphrodite“ pristatymą. Jo vaizdo klipą, kuris pasirodė praėjusį penktadienį, lapkričio 19 dieną, režisavo pati Kylie, padedama teatro režisieriaus Williamo Bakero.

Be naujausio K.Minogue singlo „Better Than Today“, gerbėjai Vilniuje išgirs ir ankstesnius jos singlus „All the Lovers“ ir „Get Outta My Way“, taip pat jau legendinius hitus „Spinning around“, „In your eyes“, „Can‘t get you out of my head“ bei kitus.

Pasak „Seven Live“ generalinio direktoriaus Juro Vėželio, K.Minogue gerbėjus Lietuvoje nudžiugins ir neįprastai didele scena, pritaikyta gausiai šokėjų komandai. Širdies formos scena tęsis beveik iki „Siemens“ arenos vidurio, todėl itin daug atlikėjos gerbėjų, stebinčių pasirodymą stovimame parteryje, galės iš arti pamatyti garsiąją atlikėją.

„K.Minogue rengia nepakartojamus, ugningus pasirodymus, kurie tampa tikra palaima akims, todėl džiugu, kad dainininkės ir jos šokėjų nevaržys erdvė“, – sakė J.Vėželis.

VIDEO: Kylie Minogue - Better Than Today Introduction
VIDEO: Kylie Minogue - Better Than Today [Official Music Video]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius