Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lindsay Lohan dėl Kanuose dingusio paso negalės stoti prieš teismą Los Andžele

Jungtinių Valstijų aktorė Lindsay Lohan nedalyvaus teismo posėdyje, kuriame turėtų būti apsvarstytas lygtinio paleidimo sąlygų pažeidimas. Ketvirtadienį Prancūzijos policija patvirtino aktorės pranešimą apie Kanų kino festivalyje pavogtą jos pasą.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Policijos pareigūnai ir L.Lohan artimas šaltinis sakė, kad Kanų kino festivalio renginiuose dalyvavusi aktorė pranešė apie iš jos viešbučio kambario Kanuose dingusį pasą.

23-ejų metų L.Lohan ketvirtadienį turėjo stoti prieš Beverli Hilso teisėją dėl jai pateiktų kaltinimų, esą ji pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas po to, kai 2007 metais buvo nubausta už vairavimą išgėrus.

Teismo pareigūnas Los Andžele AFP žurnalistams paaiškino, kad L.Lohan bus išduotas arešto orderis, jeigu ji nestos prieš teisėją. Aktorė turi pasiaiškinti, dėl neišklausyto viso paskaitų, skirtų neblaiviems vairuotojams, ciklo.

Pasak šaltinio, aktorė mėgino išskristi į Jungtines Valstijas iš Nicos, tačiau jai nebuvo leista sėsti į lėktuvą be asmenybę patvirtinančio dokumento. Dabar L.Lohan kreipėsi į JAV ambasadą Paryžiuje, prašydama skubiai išduoti tokį dokumentą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius