-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lindsay Lohan nori, kad jos autobiografiją parašytų „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ autorė

Holivudo žvaigždutė Lindsay Lohan ieško literato, kuris padėtų jai parašyti itin atvirą autobiografiją, o labiausiai pageidaujama būtų erotinio romano „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ autorė E.L.James.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Aktorė padarė įspūdį leidybos šulams, kai susitiko su jais Londone ir užsiminė apie nutikimus su garsenybėmis, apie kuriuos galėtų papasakoti.

Žiniasklaida nurodo, kad skandalingoji Lindsay Lohan dabar ieško garsaus rašytojo, kuris jos vardu galėtų parašyti atsiminimų knygą, o pagrindinė pretendentė yra E.L.James.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./EL James
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./EL James

„Lindsay neseniai Londone susitiko su didžiosiomis leidyklomis – ir dėl istorijų, kurias jis pažadėjo atskleisti, literatūros agentams nukaro žandikauliai. Ji pasiruošusi viską iškloti ir jau įrodė, kad nesidrovėtų pateikti sąrašą vyrų, su kuriais teigia miegojusi“, – dienraščiui „The Sun“ pasakojo vienas šaltinis.

„Dabar Lindsay ieško rašytojo, kuris galėtų rašyti jos vardu. Tai gali atrodyti mažai tikėtina, tačiau ji ketina į šį darbą įtraukti E.L.James – jos neseniai susitiko Londono garsenybių pamėgtame restorane „Chiltern Firehouse“ ir maloniai pabendravo. Dar viena svajonių idėja – kad ji galėtų įtikinti bendradarbiauti „Hario Poterio“ autorę J.K.Rowling“, – pridūrė šaltinis.

Šių metų kovą žiniasklaidai buvo nutekintas garsių vyrų, su kuriais teigia miegojusi Lindsay Lohan, sąrašas, kurį aktorė esą sudarė gydydamasi reabilitacijos centre. Nemažai tame sąraše paminėtų garsių vyrų paneigė kada nors gulę į lovą su Lindsay Lohan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius