Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linksmos ir provokuojančios Lady GaGos, Beyonce ir Cheryl Cole parodijos labdarai (video)

Per labdarai skirtą televizijos šou britai nepagailėjo didelės humoro dozės – garsių atlikėjų kūrinius savaip pristatė pamėgdžiotojai.
Cheryl Cole
Cheryl Cole / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„BBC One“ transliuojamame šou pasirodė ne tik komikas Rufusas Houndas, virtęs itin įtikinama Cheryl Cole, bet ir storulė „Beyonce“, senutės „Lady GaGos“ ir net šviesiaplaukė moteris „Michaelas Jacksonas“.

Įspūdinga tai, kad neprofesionalai mėgino kuo įtikinamiau ir šmaikščiau pamėgdžioti visame pasaulyje garsius atlikėjus. Vieniems pavyko geriau, kitiems prasčiau, tačiau parodijos buvo išties įspūdingos. Smagias varžybas laimėjo Ch.Cole įkūnytojas, šokęs pagal jos dainą „Fight for this Love“. Komisija buvo pakerėta komiko R.Houndo plastikos ir išties puikaus šokio. Ne ką prasčiau atrodė ir triko užsitempusi stambi komikė Katy Brand. Ji parodijavo garsųjį Beyonce klipą „All The Single Ladies“ ir taip pat neatsiliko šokių judesių dailumu.

Susižavėjimą kelia ir tai, kad nepaisant sudėtingų šokių, komikai ne tik puikiai juos parodė, bet ir papildė juokingais elementais, tad privertė publiką smagiai šėlti.

Pasirodymus vertino komikų Roberto Webbo ir Jacko Dee bei persikūnytojo Johno Culshaw komisija. Teikdamas apdovanojimą R.Houndui R.Webbas teigė, kad jo šokis net „labiau prikausto nei tikrosios Cheryl“.

„Let‘s Dance for Sport Relief“ – viena iš daugybės per BBC pasirodysiančių „Sports Relief“ skirtų laidų. Renginį „Sport Relief“ kas dvejus metus organizuoja Komikų paramos organizacija ir kanalas „BBC Sport“. Surinkti pinigai skiriami pažeidžiamiausiems gyventojams Didžiojoje Britanijoje ir kitose pasaulio šalyse.

VIDEO: The Final - Rufus Hound - Let's Dance for Sport Relief - BBC One
VIDEO: The Final - Katy Brand - Let's Dance for Sport Relief - BBC One
VIDEO: The Final - Grumpy Old Women - Let's Dance for Sport Relief - BBC One

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius