Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Los Andželo policija: Michaelo Jacksono motina Katherine niekur nedingo

Vėlų sekmadienio vakarą policija pranešė, kad velionio Michaelo Jacksono motina Katherine (82) nėra dingusi. Pareigūnų teigimu, K.Jackson yra saugi su vienu iš šeimos narių Arizonoje, rašo dailymail.co.uk.
Michaelo Jacksono motina Katherine Jackson
Michaelo Jacksono motina Katherine Jackson / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie garbaus amžiaus moters dingimą jos giminaičiai pranešė šeštadienį.

Los Andželo šerifo pavaduotojas Markas Pope‘as teigia, kad tyrėjai susisiekė su K.Jackson, tačiau tikslesnių duomenų apie jos buvimo vietą nepateikia.

„Mamai viskas yra gerai ir ji yra saugi Arizonoje su savo dukra, mūsų sese, Rebbie. Jai gydytojai liepė ilsėtis, todėl nesuvokiu, kaip ji galėjo būti paskelbta dingusi“, – tokį pranešimą vėlų sekmadienio vakarą išplatino Katherine sūnus Jermaine'as. Jis teigia, kad jo mama nėra atskirta nuo pasaulio, tiesiog dėl savo pačios sveikatos ji neturi priėjimo prie kompiuterio ir telefono.

Nors Katherine yra trijų Michaelo vaikų Paris, Blanket ir Prince‘o globėja, jos anūkai tvirtina, kad su močiute nekalbėjo jau savaitę. Jie pirmieji ir paskelbė apie jos dingimą.

K.Jackson, kuri kartu su savo anūkais yra vienintelė Michaelo turto paveldėtoja, dingo teisinės kovos metu, kuomet kai kurie šeimos nariai bandė įrodyti, kad po popkaraliaus mirties 2009 metų liepą, jo testamentas buvo suklastotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius