-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

M.Gibsonas su žmona skiriasi dėl rusės dainininkės?

Pasirodžius informacijai, kad Melas Gibsonas po 30 metų trukusios santuokos skiriasi su žmona, britų leidinys „The Sun“ teigia, jog to priežastis gali būti aktoriaus romanas su seksualia 24 metų rusų atlikėja.
Oksana Počepa
Oksana Počepa / nuotr.

Oficialiai pranešama, kad Robyn Gibson su vyru skiriasi dėl „nesutaikomų skirtumų.“ Britų leidinys „The Sun“ skelbia, kad šie „nesutaikomi skirtumai“ gali būti rusų gražuolė Oksana Počepa. To neneigia ir atlikėja. Ji sakė esanti įsimylėjusi aktorių ir tikinti, jog jų meilė bus „stipri ir ilga“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Melas Gibsonas
Melas Gibsonas

Rusaitė prisipažino, kad būtent ją su aktoriumi nufotografavo paparacai Kosta Rikoje. Nuotraukos, kuriose matyti, kaip M.Gibsonas vaikštinėja apsikabinęs su brunete, bučiuojasi, sukėlė tikrą skandalą. Kai kurių šaltinių teigimu, būtent tai tapo skyrybų priežastimi.

Oksana pasakojo aplankiusi aktorių praėjusią vasarą Bostone, kur buvo kuriamas filmas. Tačiau pridūrė, kad nei ji, nei Melas dar nepasiruošę kalbėti apie santykius ir rodytis viešai.

Rusų atlikėja tėvynėje garsėja ne tik dainomis, bet ir seksualia išvaizda bei tuo, kad nejaučia skrupulų, kai reikia dalyvauti atvirose fotosesijose. Jos nuotraukų galite pamatyti čia.

Tuo tarpu aktorius neigia romantiškus jausmus su O.Počepa – esą rusų dainininkė tik pasirašiusi kontraktą su jo garso įrašų firma.

Kaip rašo „The Sun“, kad dėl M.Gibsono skyrybų kalta „rusė Oksana“, prabilo keli šaltiniai Holivude. Iš pradžių spėliota, apie kokią Oksaną kalbama. Ir dabar sklinda gandų, jog skyrybų priežastis – ne tik O.Počepa, bet ir kitos moterys.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius