M.Mansonas žurnalistams grasina mirtimi

Amerikiečių roko muzikantas Marilyn Mansonas, kurio tikrasis vardas Brianas Hughas Warneris, pagrasino susidoroti su žurnalistais, kurie neva pateikia tikrovės neatitinkančius faktus apie jį ar jo grupę.
Marylinas Mansonas ir Dita Von Teese
Marylinas Mansonas ir Dita Von Teese / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Kaina Kokainas

Atlikėjas savo tinklaraštyje socialiniame tinkle „MySpace“ pagrasino, kad tokie žiniasklaidos atstovai „netrukus bus nužudyti savo namuose“.

„Jei dar nors vienas „žurnalistas“ parašys kokią nesąmonę, aš asmeniškai su savo gerbėjais ateisiu į jo namus ir paklausiu, ar tiki jis žodžio laisve. Nerašykite to, ko negalėtumėte man pasakyti į akis... Galite manyti, kad tai grasinimas“, – rašė M.Mansonas.

Portalo ContactMusic.com žiniomis, tokią audringą muzikanto reakciją sukėlė neseniai išleistas laikraščio „LA Weekly“ straipsnis. Jame žurnalistas Travisas Kelleris M.Mansoną pavaizdavo kaip paranojišką narkomaną.

Žurnalistas pareiškė, kad pirmasis dalykas, kurio paprašė atlikėjas, kai jie susipažino 2007-aisiais, buvo kokaino dozė. T.Kellerio teigimu, gyvenime M.Mansonas visai kitokia asmenybė nei scenoje. Žurnalistas net parašė, kad tuometę savo merginą atlikėjas vadindavo Snowflake (angl. snaigė), mat per koncertus ji saugodavo jo kokainą. Žargonu šis narkotikas dažnai vadinamas sniegu, nes yra baltų miltelių pavidalu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius