Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna 53-ąjį gimtadienį sutiko bučiuojama perpus jaunesnio šokėjo

Rugpjūčio 16-ąją popkaralienė Madonna švenčia 53-ąjį gimtadienį. Daugybę kartų demonstravusi, kad neketina elgtis kaip senutė, moteris šventę sutiko perpus jaunesnio mylimojo glėbyje.
Madonna
Madonna / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Kurį laiką iš bulvarinės žiniasklaidos puslapių dingusią Madonną paparacai užfiksavo it paauglę besimyluojančią paplūdimyje su jaunuoju meilužiu, prancūzų šokėju Brahimu Zaibatu. Jam – 24-eri.

Pora mėgavosi vienas kito bučiniais ir glamonėmis prabangiame Hamptonų rajone, Niujorko valstijoje. Garsi dainininkė atrodė atsipalaidavusi ir nė nemanė slapstytis. Greta meiliai susiglaudusių ir bučiniais besidalijančių B.Zaibato ir Madonnos žaidė atlikėjos įvaikiai Davidas ir Mercy.

Madonna ir B.Zaibatas pradėjo susitikinėti praėjusių metų rugsėjį, po to kai jis atliko hiphopo stiliaus šokį per dainininkės ir jos dukters drabužių linijos pristatymą Niujorke. Manyta, kad gegužę jie išsiskyrė, tačiau neseniai atnaujino santykius.

Šokėjo motina yra 8-eriais metais jaunesnė nei jo dabartinė mergina. Tačiau, regis, jaunojo B.Zaibato tai netrikdo. „Ji tokia pat moteris kaip ir visos kitos. Ji stulbinama ir visam pasauliui žinoma artistė, bet visų pirma ji – moteris“, – yra sakęs 24-erių vaikinas.

Prieš pradėdama romaną su B.Zaibatu dukart išsiskyrusi Madonna susitikinėjo su kitu jaunu meilužiu, brazilų modeliu Jesusu Luzu. Jam taip pat 24-eri.

Romantiškas Madonnos ir B.Zaibato meilės akimirkas pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius