-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna amžiui nepasiduoda: seksuali ir be fotošopo (nuotraukos)

Žinoma, galima daug diskutuoti, ar naujosiose Madonnos nuotraukose žurnalui „Interview“ buvo panaudota nuotraukų koregravimo programa, bet manoma, kad šie kadrai nebuvo retušuoti, nes ant dainininkės pilvo matyti tinklinių pėdkelnių įspaudas.
Madonna
Madonna / Interview Magazine nuotr.
Temos: 1 Madonna

51 metų popkaralienė, Dailymail.co.uk ir kitų britų portalų teigimu, nuotraukose atrodo perpus jaunesnė. Neabejotinai be pagyrų palikti negalima ir meistriško fotografo darbo. Fotosesijos kadruose Madonna pozuoja vienais apatiniais, prie lūpų glaudžia kryžių, piratiškai yra prisidengusi akį.

Britų žurnalistų teigimu, malonu matyti popkaralienę šiek tiek natūralesnę nei anksčiau, kai ji pasirodė itin pakeistose „Louis Vuitton“ reklamos kampanijos nuotraukose. Tiesa, komentatoriai kaipmat puolė prieštarauti, kad įspaudas nuo pėdkelnių paliktas tyčia, o nuotraukoms fotošopo nepagailėta.

Pramogų versle vis garsiau girdima pasisakymų už natūralų kūną, pavyzdžiui, Britney Spears paviešino neretušuotas savo nuotraukas vienai reklamos kampanijai, leisdama gerbėjams palyginti save prieš ir atlikus korekciją.

Žurnalui „Interview“ darytose nuotraukose Madonna atrodo ne tik gerokai jaunesnė, bet ir švelnus apšvietimas paslepia jos rankų trūkumus – anksčiau ne kartą paparacai buvo jas užfiksavę labai gyslotas.

Birželio mėnesio leidinio fotosesijai vadovavo garsus fotografų Merto Atlaso ir Marcuso Piggoto duetas. „Interview“ taip pat išspausdino Madonnos interviu, kuriame ji kalba su garsiu amerikiečių režisieriumi Gusu van Santu, kuris pastatė filmą „Milkas“. Garsenybės bendrauja apie gyvenimą ir kino pasaulio realijas, o popkaralienė prisipažįsta susikoncentravusi į kino kūrėjos karjerą ir nebeturinti jėgų dainuoti. Tiesa, Madonna pripažino, kad privalo išleisti paskutinį albumą. Pastarąjį kartą jos naujas studinis albumas „Hard Candy“ buvo pasirodęs 2008-ųjų balandį.

Popkaralienė prisipažino dar nepasirašiusi su niekuo kontrakto dėl naujo albumo leidybos. „Nežinau, kaip paskelbsiu savo įrašytą muziką pasauliui. Tiesą sakant, pernelyg tam neskyriau dėmesio, nors kaip atlikėja turėčiau. Šiuo metu mano kuriamas filmas ir vaikai yra vieninteliai dalykai, kuriuos spėju. Daugiau niekam nelieka jėgų“, – atviravo Madonna.

Kai kurias fotosesijos nuotraukas rasite čia.

Daugiau nuotraukų ir vaizdo medžiagą iš fotosesijos rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius