Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna atvyko įsivaikinti mergaitės

Atlikėja Madonna atvyko į Malavį, kur pradės antrojo vaiko iš šios šalies įsivaikinimo procesą.
Nors Madonna Malavyje stengėsi išvengti žiniasklaidos dėmesio, ją fotografams pavyko užfiksuoti.
Nors Madonna Malavyje stengėsi išvengti žiniasklaidos dėmesio, ją fotografams pavyko užfiksuoti. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Anksčiau berniuką Davidą Malavyje įsivaikinusi Madonna buvo kaltinama, kad jai buvo sudarytos ypatingos sąlygos, o šios šalies Vyriausybė apėjo įstatymus, kurie draudžia Malavyje negyvenantiems asmenims įsivaikinti vaikus šioje šalyje, kenčiančioje nuo didelės AIDS epidemijos.

Tačiau jokia priešiška reakcija neatgrasė Madonnos nuo bandymo įsivaikinti ir antrą vaiką ir, kaip praneša bbc.co.uk, Madonna jau atvyko į Malavį. Ji buvo pastebėta vaikštinėjanti viename kaimelyje kartu su savo 12 metų dukra. Madonna atsisakė kalbėti su reporteriais, tačiau sakė, kad jaučiasi „nuostabiai“ būdama šalyje, kurioje 2006 metais įsivaikino sūnų.

Atskridusi žvaigždė stengėsi išvengti žiniasklaidos dėmesio – ją atskraidinęs lėktuvas nusileido ne pačioje sostinėje, o krovininiams lėktuvams skirtame oro uoste. Iš oro uosto Madonna išvyko lydima keturių automobilių.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Madonnos atvykimas į Malavį sulaukė didžiulio susidomėjimo.
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Madonnos atvykimas į Malavį sulaukė didžiulio susidomėjimo.

Popžvaigždė nori įsivaikinti mergaitę vardu Mercy James, ir jau artimiausiomis dienomis šalies sostinėje bus pasirašyti reikiami dokumentai. Pranešama, kad mergaitės mama buvo neištekėjusi 18 metų moteris, mirusi netrukus po to, kai gimė Mercy James. Mergaitė šiuo metu gyvena tuose pačiuose našlaičių namuose, iš kurių buvo paimtas ir Davidas. Pateikiami skirtingi duomenys apie tai, kiek metų yra Mercy James – vienuose šaltiniuose yra teigiama, kad jai yra ketveri, kituose – kad treji metai.

Madonnos siekiui įsivaikinti mergaitę Malavyje priešinasi šios močiutė, sakanti, kad neatiduos dainininkei vaiko – esą ši gali susirasti ir kitą. Humanitarinė organizacija „Save The Children“ taip pat kritiškai atsiliepia apie Madonnos planus dėl įvaikinimo ir sako, kad tėvų netekę vaikai turėtų būti perleidžiami tolimesnių giminių globon.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius