Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna vaikosi jaunystę

Sulaukusi palankių vertinimų praėjusiais metais, liaupsinama dėl nesenstančios figūros, šiemet Madonna desperatiškai bando išaiškinti pasauliui, esanti dar jauna, tačiau, pasak britų spaudos, žmonėms jau prasidėjo jos „atmetimo reakcija“.
Madonna
Madonna / „Scanpix“ nuotr.

„Ar darysi tą patį būdama 70-ies?“ – tokiomis antraštėmis pasipuošė interneto portalai, gavę naujosios 50-metės Madonnos fotosesijos nuotraukas. Sulaukusi kritikos strėlių už „Louis Vuitton“ reklamai padarytus kadrus, šįsyk popkaralienė taip pat nesivargino prisidengti kūno. Negailestingi vertintojai kone vienbalsiai tvirtino, kad Madonna tiesiog neleidžia sau ramiai pasenti.

Dainininkė suveržė ir surišo savo kūną ir apsirengė išties keistu apdaru, kad reklamuotų savo 11-ąjį studijinį albumą „Hard Candy“.

Scanpix nuotr./Madonna grįžta į jaunystę
Scanpix nuotr./Madonna grįžta į jaunystę

„Baltas apdaro „ansamblis“ su tvarsčio juosta ant krūtinės ir ant riešų turbūt turėjo atrodyti seksualiai ar bent jau „kietai“, – svarstė Dailymail.co.uk žurnalistas, tvirtindamas, kad iš tikrųjų Madonna nuotraukose atrodo buvusi porą kartų sužalota. Taip pat atlikėja stebino įspūdingais aukštakulniais, ant kurių, regis, sunku nustovėti. Kritikai šmaikštavo, esą fotosesijos metu Madonna pasigailėjo ėmusis šio sumanymo ir tai galima matyti iš niūrios jos veido išraiškos.

Skirtingi naujienų portalai sutiko, kad Madonna gali pasigirti labai gera figūra, tačiau, anot jų, moteris turėtų pardavinėti muziką, o ne save. Atlikėja gražų kūną išlaiko nuolat sportuodama ir laikydamasi dietos. Žinoma, jos triūsas atsiperka – jos prašmatnus koncertų turas „Sticky and Sweet“ buvo daugiausiai lėšų – 193 mln. svarų sterlingų (apie 737 mln. Lt) surinkęs koncertinis turas 2008-aisiais.

Tiesa, šiuo metu Madonnos kūnas ypač populiari tema dar ir dėl to, kad „Christie‘s“ aukcione vasarį bus parduota jos visiškai nuogos nuotrauka. Kadras buvo padarytas 1979-aisiais dar prieš popkaralienei išgarsėjant.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius