-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonnai patinka Lady GaGa

Atvirais apdarais, įspūdingomis šukuosenomis ir koketišku elgesiu mėgstanti stebinti populiari atlikėja Lady GaGa turi ypatingą gerbėją – popkaralienę Madonną.
Lady GaGa fotosesija
Lady GaGos fotosesija / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Madonna Lady Gaga

Popkaraliene tituluojama Madonna su dukterimi Lourdes savaitgalį neatsispyrė pagundai apsilankyti skandalingos hito „Poker Face“ atlikėjos koncerte.

„Madonna labai patenkinta Gagos šou, – leidiniui „New York Daily News“ sakė šaltinis. – Ypač jai patiko, kai Lady GaGa, atlikdama kūrinį „Future Love“, pati akompanavo pianinu. Madonna buvo sužavėta, o Lourdes dainavo su atlikėja, ji moka visus žodžius!“

Tiesa, kad ir kaip mėgavosi koncertu, 50-metė Madonna su dukterimi iš salės išėjo vos įpusėjus pasirodymui. „Gal dėl to, kad GaGa šou rengė vėlai – pusė jo baigėsi apie pirmą valandą nakties, o Madonna juk yra gera mama“, – svarstė šaltinis.

23-ejų Lady GaGa turėtų džiaugtis patyrusios kolegės dėmesiu. Jau anksčiau ji reiškė susižavėjimą Madonna ir net į ją lyginosi. „Mes abi esame pusiau itališkos, pusiau amerikietiškos moterys, abi karjerą pradėjome Niujorko pogrindyje ir išgarsėjome šviesiai nusidažiusios plaukus“, – yra sakiusi Lady GaGa, kurios tikrasis vardas – Stefani Germanotta. „Mes panašios, nes esame bebaimės“, – pridūrė jaunoji popkaralienės sekėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius