Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marcas Anthony per savo gimtadienį apsiverkė scenoje

Dainininkui Marcui Anthony po skyrybų su Jennifer Lopez ši vasara buvo sunki, tačiau per jo gimtadienio koncertą Majamio American Airlines arenoje atlikėją šiltai palaikė minia gerbėjų.
Marcas Anthony
Marcas Anthony. / „Scanpix“ nuotr.

Vos M.Anthony pasirodė scenoje, visi susirinkusieji choru sudainavo „Happy Birthday“, taip pasveikindami mylimą dainininką, kuriam penktadienį sukako 43-eji. Nustebintas ir sujaudintas M.Anthony atsidėkodamas puolė ant kelių ir neslėpė ašarų, užtvindžiusių jo akis.

Dainuodamas daugiausia ispaniškai, muzikantas entuziastingai įkvėpė visą publiką. Po skausmingų skyrybų su mylimąja J.Lopez dainininkas susirinkusiems pristatė naują dainą „Until I Met You“ („Kol nesutikau tavęs“), kurioje apdainuojamos meilės kančios.

Jis taip pat padėkojo žiūrovams už „visą meilę ir paramą, ypač šiais metais“, tikindamas, kad „man tai labai daug reiškia“.

Vėliau jo paauglė dukra Ariana (nuo buvusios merginos Debbie Rosado) padovanojo jam juodai baltą tortą, o tuo metu publika vėl sudainavo jam sveikinimo dainą.

„Kas dar pasaulyje galėtų pasidžiaugti, kad taip sutinka savo gimtadienį? Aš esu be galo laimingas žmogus“, – nuoširdžiai džiaugėsi vakaro kaltininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius