Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mariah Carey patvirtino žinią, kad palieka „American Idol“

Dainininkė Mariah Carey patvirtino kurį laiką sklandžiusius gandus, kad ji palieka muzikinio šou „American Idol“ teisėjos kėdę, rašo „People“.
Teisėjai Randy Jacksonas, Mariah Carey ir Nicki Minaj
Mariah Carey, Randy Jacksonas ir Nicki Minaj jau patvirtino, kad į kitą „American Idol“ sezoną nebegrįš / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mariah Carey

Šią žinią socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė dainininkės vadybininkai: „Hitas „Beautiful“ pelnė pasaulinį pasisekimą (numeris vienas 30-yje pasaulio šalių) ir Mariah Carey patvirtina, kad iškeliauja į pasaulinį turą ir atsisveikina su „American Idol“. Teisėjos kėdėje 43-ejų Mariah prabuvo tik vieną sezoną.

Vos po kelių minučių „Twitter“ paskyroje reperė Nicki Minaj taip pat oficialiai patvirtino, kad nebegrįš teisėjauti kitame sezone. „Dėkoju „American Idol“ už gyvenimą pakeičiančią patirtį! Į nieką pasaulyje to nemainyčiau! Dabar metas susitelkti ties savo muzika!!! Bučiuoju!!!“ – rašė dainininkė.

Prieš kelias savaites pasklido gandų, kad dėl prastų naujausio sezono reitingų laidos kūrėjai nusprendė imtis kardinalių pokyčių. Buvo teigiama, kad visi keturi teisėjai bus atleisti, tačiau kol kas trys apie pasitraukimą oficialiai pranešę teisėjai sakė šou paliekantys savo pačių sprendimu. Pirmasis gandus patvirtino šou senbuvis, teisėjavęs nuo pat pirmojo sezono, Randy Jacksonas. Vienintelio kantri dainininko Keitho Urbano likimas šou kol kas neaiškus – jis nieko nei patvirtino, nei paneigė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius