Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mattas Damonas teigia galįs sukurti savo filmą apie Džeisoną Borną

Keista, kad atsisakęs vaidinti Džeisoną Borną jau ketvirtajame filme, aktorius Mattas Damonas įsiuto. Tiesa, Holivudo žvaigždė paaiškino pykčio priežastis – esą jam niekas nesakė, kad jam atsisakius vaidinti, filmas bus kuriamas be jo žinios.
Mattas Damonas
Mattas Damonas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Internete perskaičiau, kad kino studija „Universal“ su režisieriumi Tony Gilroy darys kitą filmą apie Džeisoną Borną. Manęs jame nebus. Tačiau niekas nepasakė, kad tas filmas bus. Niekas man net nepaskambino. Galbūt kiti mano, kad gaunu informaciją „iš vidaus“, bet patys matote, kokioje vietoje jiems esu“, – žurnalui guodėsi M.Damonas.

Aktorius patikino, kad labai norėtų suvaidinti filmuose apie Džeisoną Borną, tačiau nėra tikras, kad norėtų dirbti su kino kompanija „Universal“. „Aš vėl filmuočiausi su ankstesnių filmų apie Džeisoną Borną režisieriumi Paulu Greengrassu. Beje, „Universal“ nėra šio veikėjo – Džeisono Borno – savininkai. Taigi teoriškai galėčiau tiesiog nueiti pas konkurentus „Warner Bros.“, o „Universal“ apie tai galės pasiskaityti internete, kaip kad teko man“, – įtūžio neslėpė M.Damonas.

Tiesa, nors ir buvo nusivylęs dėl to, kad nesužinojo apie naujojo filmo kūrimą, M.Damonas pasidžiaugė, kad naujojoje kino juostoje nebus veikėjo Džeisono Borno.

Kad aktorius M.Damonas nebevaidins pagrindinio personažo būsimame filme apie Borną, Holivudo scenaristas ir režisierius Tony Gilroy patvirtino dar spalį. M.Damonas vaidino slaptąjį agentą Džeisoną Borną trijuose pirmuose filmuose, tačiau vėliau pasklido gandas, kad aktorius traukiasi iš šio projekto, kai jį paliko režisierius Paulas Greengrassas. Aktorius tvirtino negrįšiantis, jei naują filmą režisuos ne jo draugas.

Filmo „Maiklo Kleitono sukurta tiesa“ kūrėjas T.Gilroy, parašęs scenarijus trims pirmoms dalims apie Borną, buvo nusamdytas, kad užimtų P.Greengrasso vietą. T.Gilroy anksčiau tinklalapiui „Hollywood Elsewhere“ yra sakęs apie būsimą kino juostą: „Tai nebus nauja pradžia, vaidmenų perskirstymas arba priešistorė. Niekas nepakeis Matto Damono. Bus visiškai naujas personažas, visiškai naujas skyrius... Šis projektas visiškai savarankiškas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius