Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Matthew McConaughey: manęs neįmanoma sutramdyti...

Dar prieš trejetą metų šis aktorius buvo tituluojamas vienu iš geidžiamiausių viengungių. Gražuolė iš Brazilijos ir du vaikai, atrodo, tik įnešė dar daugiau spalvų į Matthew gyvenimą, tačiau jie vienišiaus įpročių nepakeitė. Juolab kad tuoktis žavusis McConaughey kol kas neketina...
Matthew Mcconaughey ir Camilla Alves
Matthew Mcconaughey ir Camilla Alves / Scanpix nuotr.

Vardas, pavardė: Matthew Davidas McConaughey.
Gimimo data, vieta: 1969 11 04, Teksasas, JAV. 40 m.
Šeima, kurioje gimė: gimė mokytojos ir degalinės savininko šeimoje; buvo jauniausias iš trijų brolių.
Meilės nuotykiai: iki 2007-ųjų, iki pažinties su Camilla Alves, buvo vienas iš garsiausių Holivudo mergišių; jo meilės glėbyje šildėsi Amber Hay (22), Michelle Smith (40), Patricia Arquette (41), Sandra Bullock (45), Ashley Judd (41), Salli Richardson (42), Janet Jackson (43), Penelope Cruz (35), Cassandra Hepburn (30) ir kt.
Šeiminė padėtis: nevedęs; nuo 2007 m. gyvena su Brazilijos modeliu Camilla Alves (28), kuri 2008 m. liepos 7-ąją jam pagimdė sūnų Levi Alvesą McConaughey ir 2010 m. sausio 3-iąją – dukrą Vidą Alves McConaughey.
Pasiekimai: JAV aktorius; įsimintini vaidmenys filmuose „Išmušti iš vėžių“ (1993), „Kruvinos skerdynės Teksase. Kitą kartą“ (1994), „Metas žudyti“ (1996), „Amistadas“ (1997), „Vedybų planuotoja“ (2001), „Kaip atsikratyti vaikino per 10 dienų“ (2003), „Griaustinis tropikuose“ (2008), „Mergišiaus praeities vaiduokliai“ (2009) ir kt.; už vaidmenį kino juostoje „Sachara“ (2005) buvo nominuotas „Grammy“.

 

Scanpix nuotr./MatthewMcConaughey
Scanpix nuotr./MatthewMcConaughey

Mylėti moteris išmokė tėvas

Kol šio vyruko gyvenime neatsirado Brazilijos gražuolė Camilla Alves, jis garsėjo kaip užkietėjęs donžuanas. Kalbama, kad moterų širdžių užkariavimo meno gražuolį išmokė tėvas. „Taip, tai tiesa. Tėvui ne kartą už tai dėkojau. Atskleisiu jo paslaptį. Tėvas man sakydavo: „Kiekvieną kartą, kai užsimanai pabučiuoti merginą arba bent jau ją paliesti, reikėtų įsitikinti, ar ji tikrai to nori. Jei pajusi bent menkiausią pasipriešinimą, sustok ir kantriai lauk savo akimirkos. Tik tada, kai suprasi, kad ji tam pasiruošusi, veik!“ Daug kartų savo kailiu išbandžiau šį receptą ir galiu pasakyti, kad jis tikrai laaaaabai veiksmingas. Beje, su kiekvienu pasimatymu laukimo laikas trumpėja ir labai greitai priartėja ta akimirka, kai jūsų abiejų troškimai sutampa. Tai labai svarbi pamoka! Tėvui esu dėkingas ir už dar vieną gyvenimo aksiomą, kurią jis man įkalė į galvą: „Gerbk moterį!“ Beje, šią tiesą įsisavinau tik Camillai gimdant mūsų pirmagimį sūnų Levi. Mudu iš anksto nusprendėme, kad ji gimdys natūraliai, t. y. be skatinamųjų vaistų. Aš sėdėjau šalia ir judėjau brazilų muzikos ritmu. Tačiau kai Camilla prasikankino 40 valandų, o paskui sąrėmiai prasidėjo kas pusę minutės, tuomet nusprendėme daryti cezario pjūvį. Po pusvalandžio į pasaulį atėjo Levi. Pasirodo, jo bambagyslė buvo apsivyniojusi aplink kaklą. Sūnus galėjo uždusti. Laimė, gydytojai įsikišo laiku. Kai visa tai pamatai, nevalingai pradedi gerbti moteris“, – sako vienas iš geidžiamiausių planetos vyrų.

Tėvystė veža!

Atrodė, kad užkietėjęs mergišius, gimus sūnui, pamiršo viengungio gyvenimo šėliones ir tapo išprotėjusiu tėtušiu. Matthew McConaughey teigia, kad tapti tėvu jis svajojo nuo dešimties metų, tačiau pirmagimio susilaukė beveik 39–erių. Brandaus amžiaus tėvelis bijojo kūdikį paleisti iš rankų. Kai Levi nebuvo nė mėnesio, jis pasiėmė sūnų paplaukioti burlente. Ankstyvoje kūdikystėje šis mažylis su tėveliais lankėsi triukšminguose roko koncertuose ir pan. Tokiu neatsakingu tėvų elgesiu piktinosi kiek griežčiau į kūdikių auklėjimą žiūrinčios mamytės. Tačiau gražuolis Matthew jas nuramino: „Mano brolis Michaelas, kuris turi didesnę tėvystės patirtį nei aš (beje, jis irgi turi sūnų), sako, kad iš pradžių, norint perprasti vaikų auginimo paslaptis, reikia pradėti nuo berniukų, nes jie tvirtesni: „Vaikiną gali ir iš rankų išmesti – jam nieko nenutiks, o su mergaitėmis reikėtų būti atidesniems.“ Todėl iš pradžių pasitreniruosime su sūnumi, o vėliau pereisime prie dukters“, – prieš metus kalbėjo aktorius. Kaip tarė, taip ir padarė! Šių metų pradžioje Camilla pagimdė dukrytę Vidą.
„Tikiu santuokos šventumu, tačiau nemanau, kad būtina tuoktis.“

Santuokos baimė

Įdomu, kad Matthew kol kas neketina prie altoriaus vesti savo dviejų vaikų motinos Camillos Alves. „Esu iš tų žmonių, kuriems labiau patinka dėti kablelius, o ne taškus. Kitaip tariant, man patinka tolygi gyvenimo tėkmė, o ne staigūs šuoliai ar netikėti posūkiai. Mudu su Camilla abipusiu susitarimu esame nesusituokę, tačiau tai nereiškia, kad aš nusiteikęs prieš santuoką. Mačiau daug gražių, tvirtų santykių, kurie pašlijo iš karto po vestuvių. Gyvenime visaip gali nutikti. Tikiu santuokos šventumu, tačiau nemanau, jog būtina tuoktis. Kad vaikas augtų laimingas, reikia tėvo ir motinos, o ar jie susituokę, jam visiškai nesvarbu. Pavyzdžiui, mano tėvai triskart tuokėsi ir dukart skyrėsi. Po skyrybų jie kaskart įsitikindavo, kad geresnio nei buvęs partneris jiedu neberas, ir vėl pradėdavo iš naujo. Iki pat tėčio mirties tėvai gyveno meilėje ir santarvėje. Tačiau aš asmeniškai norėčiau išvengti skyrybų. Tikiuosi vesti kartą ir visam gyvenimui“, – sako gražuolis McConaughey.

Pavydo scenų nebūna


Gražuolį aktorių neretai galima pamatyti baruose ar naktiniuose klubuose, kuriuose jis dažnai smaginasi patrauklių merginų apsuptyje. Panašu, kad Camilla dėl to nė trupučio nesisieloja. „Mudu su Camilla drauge nuo 2007–ųjų. Mano moteris yra blaivaus mąstymo ir išmintinga. Dirbdama modeliu, ji įgijo nemažai patirties ir puikiai suvokia, ką reiškia būti žinomam. Aš esu teksasietis, o mūsų temperamentas mažai kuo skiriasi nuo Lotynų Amerikos gyventojų. Manau, kad mano ir Camillos gyslomis teka toks pat kraujas. Mano moteris puikiai supranta – jei manęs neglostysi prieš plauką, visuomet galima susitarti. Manęs neįmanoma sutramdyti, bet galima prisijaukinti švelnumu ir kantrybe. Niekada nuo jos nieko neslepiu. Camilla žino, kad aš jos niekuomet neapgausiu. Man nuo vaikystės kartodavo: „Kad ir ką iškrėsi, tik nemeluok!“ Todėl nesugebu meluoti netgi tada, kai to labai norisi. Apie savo nuotykius jai papasakoju nieko neslėpdamas. Aš su Camilla susipažinau bare, o ne kokioje nors bibliotekoje, tačiau ji yra mano vienintelė tikro gyvenimo tikra moteris...“ – darnaus gyvenimo paslapties neslepia Matthew.
 

Scanpix nuotr./Matthew McConaughey
Scanpix nuotr./Matthew McConaughey


Įdomūs faktai:


•    Matthew tėvas mirė lovoje, tiksliau – meilės žaidimų su žmona įkarštyje.
•    Nekaltybę prarado 15 metų.
•    Puikiai atsimena savo pirmąjį bučinį, pirmąjį šokį ir pirmąją meilę, su kuria žvaigždė iki šiol susitinka, kai atvažiuoja aplankyti motinos.
•    Intensyviai sportuojantis aktorius daugiau nei 20 metų nenaudoja nei dezodoranto, nei kvepalų. Jis mano, kad geriau dažniau praustis, nei naudoti aplinkai kenkiančius dalykus.
•    Žurnalas „People“ McConaughey pripažino vienu iš gražiausių ir mieliausių kada nors pasaulyje gyvenusių žmonių. Šios apklausos esminis kriterijus buvo „tas, kurį labiausiai norisi apkabinti“.
•    Matthew nuolat vaikšto apsinuoginęs ir retai dėvi apatinius drabužius. Juokaujama, kad kai McConaughey į gatvę išeina apsirengęs, vadinasi, prasidėjo ruduo.
•    Aktorius studijavo Teksaso universitete ir įgijo teisininko specialybę.
•    Jis visuomet žinojo, kad patinka moterims. Matthew nuomone, labiausiai silnąją lytį traukia jo aštrus protas ir liežuvis.
•    Niekada nesusitikinėja su ištekėjusia ar turinčia gyvenimo partnerį moterimi.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius