Mergaitė iš Malavio, kurią siekė įsidukrinti Madonna, grįžo į našlaičių prieglaudą

Mergaitė iš Malavio, kurią siekė įsidukrinti popmuzikos žvaigždė Madonna, buvo grąžinta į našlaičių prieglaudą, kai teismas nepatenkino garsenybės prašymo.
Madonna sunkiai išgyvena dėl jai nepalankaus teismo sprendimo.
Madonna sunkiai išgyvena dėl jai nepalankaus teismo sprendimo. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Dainininkė prieš dvi savaites pasirūpino, kad ketverių metų Mercy James iš Kondanajaus vaikų namų būtų perduota globoti auklei prabangiame pensione, kol bus baigtas oficialus įvaikinimo procesas.

Tačiau penktadienį šalies sostinės Lilongvės teismas penktadienį atmetė Madonnos prašymą suteikti jai teisę laikinai globoti mergaitę, kurią atlikėja tikėjosi parsivežti namo.

Popmuzikos žvaigždė buvo priversta sekmadienį išskristi į Didžiąją Britaniją be Mercy. Po jausmingo atsisveikinimo mergaitė buvo parvežta į globos namus, kuriuose ji gyveno anksčiau.

„Madonna atsikėlė anksti ryte, sūpuodama Mercy, švelniai ją ramindama ir linksmindama. Metėsi, kokia ji susikrimtusi, kai galiausiai turėjo atsisveikinti. Jis vos įstengė su ja išsiskirti“, - pasakojo našlaičių namų direktorė Annie Chikhwaza.

Madonnos pirmojo įsūnio iš Malavio Davido Bandos, kuriam dabar sukako 3 metai, dvejus metus trukęs teisinis įvaikinimo procesas baigėsi tik praeitais metais. Išsiskyrusi atlikėja taip pat augina 8 metų sūnų Rocco iš santuokos su britų kino režisieriumi Guy Ritchie, taip pat dukrą Lourdes, kurios tėvas - buvęs Madonnos treneris Carlosas Leonas.

Pranešama, kad prašymas įsivaikinti buvo atmestas, nes pagal Malavio įstatymus tai padaryti siekiantys asmenys turi būti 18-24 mėnesius gyvenę šioje šalyje.

Vienas šaltinis sakė Didžiosios Britanijos laikraščiui „The Mail On Sunday“, jog „Madonna sugniuždyta: ji pirmą kartą negavo, ko troško“.

Pranešama, kad 12-metė Lourdes taip pat labai prislėgta - savo namuose Niujorke ji jau buvo pradėjusi puošti lopšelį savo pirmajai seseriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius