Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Meryl Streep pelnė rekordinę 20-ąją „Oskaro“ nominaciją savo karjeroje

Antradienį paskelbti pretendentai į „Oskarus“ parodė, kad Meryl Streep (67 m.) ne veltui laikoma viena geriausių visų laikų aktorių: ji pelnė rekordinę 20-ąją „Oskaro“ nominaciją.
Kadras  iš filmo „Florence“
Meryl Streep ir Hugh Grantas

Dar vieno Kino meno ir mokslo akademijos įvertinimo Meryl Streep sulaukė už juostoje „Florence“ („Florence Foster Jenkins“) sukurtą blogiausios pasaulyje dainininkės vaidmenį.

Vasario 26-ąją per „Oskarų“ apdovanojimų ceremoniją ji dėl geriausios pagrindinės aktorės vardo varžysis su Natalie Portman, Ruth Negga, Isabelle Huppert ir Emma Stone.

Meryl Streep per savo karjerą „Oskarui“ nominuota iš viso 20 kartų – to nėra pasiekęs joks kitas aktorius. 16 kartų ji buvo nominuota kaip geriausia pagrindinė, o keturis – kaip geriausia antraplanė aktorė.

VIDEO: Florence Foster Jenkins TRAILER 1 (2016) - Hugh Grant, Meryl Streep Movie HD

„Oskaro“ statulėlę Meryl Streep pelnė tris kartus. Ji buvo apdovanota už vaidmenis filmuose „Geležinė ledi“ („The Iron Lady“), „Sofi pasirinkimas“ („Sophie's Choice“) ir „Kramer prieš Kramerį“ („Kramer vs. Kramer“).

15min primena, kad sausio pradžioje M.Streep sužibėjo „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijoje, kur atsiėmusi įvertinimą už viso gyvenimo nuopelnus rėžė JAV prezidentą Donaldą Trumpą kritikuojančią kalbą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius