Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia Farrow išsidavė: tikrasis jos sūnaus tėvas gali būti ne Woody Allenas, o Frankas Sinatra

Mia Farrow (68) pripažino, kad jos vaiko tėvas iš tiesų gali būti Frankas Sinatra, o ne Woody Allenas (77), praneša usmagazine.com. Jei informacija pasitvirtintų, dabar jau 25-erių sulaukęs Ronanas Farrow visą savo gyvenimą būtų pragyvenęs apsuptas melo.
Woody Alleno sūnus Ronanas Farrow ir jo motina, aktorė Mia Farrow
Woody Alleno sūnus Ronanas Farrow ir jo motina, aktorė Mia Farrow / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Gandai, kad W.Allenas nėra tikrasis M.Farrow sūnaus tėvas, sklandė jau daugelį metų. Vis dėlto pati apie juos M.Farrow prabilo tik dabar, duodama interviu žurnalui „Vanity Fair“.

Su legendiniu dainininku ir aktoriumi F.Sinatra M.Farrow buvo susituokusi dvejus metus, šeima iširo 1968-aisiais. Vis dėlto kalbama, jog romantiški santykiai juodu siejo net ir M.Farrow oficialiai susisiejus su režisieriumi W.Allenu.

Tam, kad būtų išsiaiškinta, kas gi yra tikrasis R.Farrow tėvas, niekad nesiimta veiksmų – DNR testas nebuvo atliktas. 
M.Farrow ir W.Allenas niekad nebuvo susituokę, tačiau kartu pragyveno 12 metų. Pora išsiskyrė 1992-aisiais nuaidėjus skandalui dėl W.Alleno romano su įvaikinta poros dukra.

Kad R.Farrow gali būti F.Sinatros sūnus tikina ir dainininko vyriausioji duktė Nancy. Žurnalui „Vanity Fair“ moteris sakė, kad „Ronanas yra didelė mūsų šeimos dalis. Esame palaiminti turėdami jį šalia.“ Šeimos dalimi ji laiko ir pačią M.Farrow. „Nuo mažų dienų esame kaip seserys. Esame šeima ir visada būsime“, – patikino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius