Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelo Jacksono sesuo: „Jis buvo nužudytas dėl pinigų“

Dainininkė La Toya Jackson sako, kad jos brolis Michaelas buvo nužudytas, nes „miręs jis vertingesnis nei būdamas gyvas“.
Švedijos jaunimas uždega žvakutes mirusiam popkaraliui.
Penktadienį pasaulis minės popkaraliaus Michaelo Jacksono mirties metines. / „Scanpix“ nuotr.
AFP/„Scanpix“ nuotr./La Toya Jackson
AFP/„Scanpix“ nuotr./La Toya Jackson

Duodama interviu televizijai dainininkė sakė norinti išsiaiškinti „tiesą“. „Jis buvo nužudytas dėl turto, kurį sukaupė. Ir jie visi tai žino“, – sakė La Toya Jackson.

BBC primena, kad penktadienį sukaks metai nuo Michaelo Jacksono mirties. Ta proga jo gerbėjai visame pasaulyje organizuoja renginius dainininkui atminti.

Kiek anksčiau šią savaitę žurnalas „Billboard“ pranešė, kad per metus nuo dainininko mirties jo paliktas turtas jau „sugeneravo“ apie 677 mln. svarų pelno.

„Asmeniškai aš manau, kad tai akibrokštas. Ne tik Michaelui, bet ir jo šeimai. Tai yra visiškai neteisinga. Tai nebuvo nelaimingas atsitikimas“, – sakė La Toya Jackson.

Paklausta, kodėl ji mano, kad brolis buvo nužudytas, dainininkė atsakė niekada tuo neabejojusi.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Michaelas Jacksonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Michaelas Jacksonas

„Jūs privalote atsimintą tą dieną, kai aš sužinojau, kad Michaelo daugiau su mumis nėra. Kai mano mama telefonu pradėjo šaukti, kad jis negyvas, aš tik paklausiau, kas tai padarė“, – interviu televizijai pasakojo M.Jacksono sesuo.

M.Jacksono asmeninis gydytojas Conradas Murray buvo pripažintas nekaltu dėl netyčinio nužudymo ir dabar laukia teismo sprendimo.

Los Andželo kapinių, kuriose palaidota žvaigždė, atstovai gerbėjus informuoja, kad minint mirties metines greta kapo bus galima palikti gėlių. Tačiau bus draudžiama čia nešti balionus, žvakes ir panašius daiktus.

Per M.Jacksono laidotuves mišias aukojęs pastorius Alas Sharptonas sako, kad kol kas šioje istorijoje dar yra labai daug neatsakytų klausimų, todėl pasaulis mirties metinių tinkamai paminėti dar negali.

„Manau, kad mes galime paminėti jo gyvenimą. O jo mirtį tinkamai paminėti galėsime, kai žinosime, kas, kaip ir kodėl. Kol kas šito mes nežinome“, – kalbėdamas Niujorke sakė A.Sharptonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius