Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michelle Obama negali pakęsti Oprah Winfrey

JAV pirmoji ponia Michelle Obama yra įsiutusi dėl sutuoktinio šalies prezidento Baracko Obamos artimų santykių su pramogų verslo gigante Oprah Winfrey. Pasak šaltinių Baltuosiuose rūmuose, dėl to jų santuoka tapo nebe tokia tvirta.
Michelle Obama
Michelle Obama / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė amerikiečių bulvarinis leidinys „National Enquirer“, M.Obama nori, kad sutuoktinis apskritai nebendrautų su O.Winfrey, tačiau B.Obama jos prašymus ignoruoja. Tvirtinama, kad ypač pirmoji JAV ponia įpyko, kai žiniasklaidos magnatei prezidentas specialiai šventinei laidai leido filmuoti išskirtinius kadrus Baltuosiuose rūmuose.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Oprah Winfrey
Oprah Winfrey

„Jų santuoka pastaruoju metu virto tikra karo zona, – sakė leidinio šaltinis. – Viešumoje jie yra kartu, šypsosi, tačiau už uždarų durų kaukės nukrinta. Jei jie nešaukia vienas ant kito, tai laido piktus žvilgsnius. Michelle pavydi, kad Barackas vis leidžia laiką su Oprah.“

Abiejų moterų santykiai yra išties įtempti. Nuo tada, kai B.Obama buvo išrinktas prezidentu, jo žmona su televizijos laidų vedėja bendrauja itin šaltai. „Kartą ji Oprah pareiškė, kad pirmajai poniai Baltuosiuose rūmuose skirtas tik vienas kambarys, o pirmoji ponia – Michelle“, – M.Obamos žodžius perpasakojo šaltinis.

Jo teigimu, O.Winfrey yra nuliūdinta tokio elgesio ir priblokšta, kad Michelle nori ją išmesti iš Baltųjų rūmų aplinkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius