Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miegantį dainininką Justiną Bieberį nufilmavusi brazilė – įspūdingų formų „Miss Bikini Wellness“

Šelmiška moteris, kuri nufilmavo popmuzikos žvaigždę Justiną Bieberį, miegantį vieno Brazilijos viešbučio apartamentuose, o vėliau tą įrašą paskelbė internete, buvo įvardyta kaip manekenė, aktorė ir kultūristė Tatiana Neves Barbosa.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Juodaplaukės gražuolės padarytas trumpas vaizdo įrašas, sukėlęs didelį nerimą J.Bieberio asmens sargybinių komandai, per kelias dienas nuo jo paskelbimo portale „YouTube“ buvo peržiūrėtas daugiau nei 17 mln. kartų.

Įraše matomas J.Bieberis, miegantis be marškinėlių, o mergina šalimais rodo visokias grimasas. Galiausiai T.N.Barbosa pasiuntė dainininkui oro bučinį.

Ši pradedanti aktorė socialiniame tinkle „Facebook“ yra paskelbusi daugybę vaizdo įrašų ir nuotraukų, kuriuose ji vilki menkai kūną dengiančius drabužius.

Savaitraščio „Us Weekly“ redaktoriai išsiaiškino, kad ši 26 metų moteris, nufilmavusi miegantį J.Bieberį, yra grožio konkurso „Miss Bikini Wellness“ praėjusių metų nugalėtoja.

Jos nuotraukų galite pamatyti paspaudę čia.

Kol kas nežinoma, ar T.N.Barbosa buvo pakviesta į J.Bieberio kambarį viešbutyje, ar sugebėjo prasmukti pro apsaugą ir nufilmuoti tą vaizdo įrašą mobiliuoju telefonu.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius