-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas patvirtino, kad galutinai išsiskyrė

Meilė tarp Miley Cyrus ir Liamo Hemswortho jau oficialiai baigta – abiejų atstovai spaudai „People“ patvirtino, kad sužadėtuvės nutrauktos ir jiedu jau nebe kartu.
Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas
Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas / „Scanpix“ nuotr.

Abiejų atstovai daugiau nieko nekomentavo ir jokių detalių, dėl ko pora išsiskyrė, nepateikė, tiesiog patvirtino tokį faktą.

Paskutinį kartą Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas viešumoje pasirodė rugpjūčio pradžioje, tada Miley savo sužadėtinį atlydėjo į naujausio jo filmo „Paranoja“ (org. „Paranoia“) premjerą. Po to Miley Cyrus surengė skandalingą šou per MTV vaizdo klipo apdovanojimus ir pristatė baladę apie išsiskyrimą  „Wrecking Ball“, vėliau – ir dainos vaizdo klipą, kuriame ji nusifilmavo visiškai nuoga. Prieš kelias dienas Miley Cyrus nustojo „sekti“ savo sužadėtinio paskyrą socialiniame tinkle „Twitter“.

Vien per šiuos metus kalbų, kad Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas pasuko skirtingais keliais, buvo nors vežimu vežk. Australų aktorius apie savo asmeninį gyvenimą nieko nekomentavo, o skandalingoji dainininkė tai pasirodydavo be sužadėtuvių žiedo, tai tvirtindavo, kad tarp jos ir Liamo viskas yra gerai.

Miley Cyrus ir Liamo Hemswortho santykiai truko ketverius metus – jiedu susipažino filmuodamiesi romantinėje juostoje „Paskutinė daina“ (org. „The Last Song“), kur vaidino įsimylėjėlius. 2012-ųjų gegužę Liamas pasipiršo savo mylimajai ir pora ketino vestuves atšokti šią vasarą, tačiau po sužadėtuvių jųdviejų santykiai po truputį pradėjo byrėti. Šių metų balandį pora atidėjo savo vestuves vėlesniems laikams, teisindamiesi, kad dabar yra per daug užsiėmę.

Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas
Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas 2012-ųjų pradžioje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius