Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijardieriaus dukra Tamara Ecclestone nepabijojo saviironijos fotografuodamasi kaip prasčiokė

„Formulės 1“ savininko, milijardieriaus Bernie Ecclestone'o dukra Tamara trokšta žiniasklaidos dėmesio. Ir nors pati ji save vadina „paprasta mergina“, naujausia jos fotosesija su sarkazmo prieskoniu privertė daugelį rimtai tuo suabejoti.
Tamara Ecclestone
Tamara Ecclestone / „Scanpix“ nuotr.

Vienoje fotosesijos nuotraukų 27-erių Tamara Ecclestone pozavo laikydama rankose lentelę, kokią įprastai gatvėse turi valkatos, tik ant jos buvo užrašytas ne išmaldos prašymas, o dviprasmiška frazė: „Dirbsiu už deimantus“ (angl. „Will Work for Diamonds“).

Kitame kadre Tamara nufotografuota sėdinti ant žemės ir gurkšnojanti gėrimą iš „McDonalds“ stiklinės, o aplink ją mėtosi bulvytės. Fotosesijos metu T.Ecclestone vilkėjo tūkstančių litų vertą prabangią rožinę „Herve Leger“ suknelę ir Christiano Louboutino aukštakulnius.

Turtuolio dukrą Tamarą Ecclestone pozuojančią kaip prasčiokę pamatyti galite paspaudę čia.

„Iš tiesų aš esu normali 27-erių mergina. Man patinka apsipirkinėti ir atostogauti. Didžiuojuosi savo tėčiu ir esu jam dėkinga, kad jis parūpino man malonų gyvenimą. Bet nesirengiu už tai visą laiką atsiprašinėti“, – anksčiau yra sakiusi Tamara.

Naująsias jos nuotraukas darė prieštaringai vertinamas fotografas Tyleris Shieldsas, jos bus demonstruojamos jo parodoje „Beyond The Gates“, Londone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius